נוייר שב לסגל באיירן מינכן נגד ארסנל
השוער כשיר לרבע לצד פרץ ואולרייך. גנאברי: "למדתי מארטטה כשהייתי צעיר"
פורסם:


הפעם האחרונה שארסנל הגיעה למעמד הזה הייתה ב-2009/10, אז היא הודחה אחרי 6:3 לברצלונה בסיכום שני המשחקים. אם יצליחו לעלות לחצי הגמר, זו תהיה הפעם הראשונה שבה התותחנים מגיעים אליו מאז 2008/09.
מנגד, הבווארים ברבע הגמר בפעם ב-12 ב-13 השנים האחרונות, כאשר בשלוש מהפעמים הם הגיעו עד הגמר ופעמיים גם הניפו את הגביע עם האוזניים הגדולות, כך שלפחות מבחינת הניסיון במעמד, יש להם סיבה לאופטימיות.
כוכב באיירן, סרג` גנאברי, החמיא למנג`ר התותחנים מיקל ארטטה שלצידו שיחק בעבר בצד האדום של לונדון: "עכשיו הוא התאקלם לגמרי בתפקיד וחושב בצורה מאוד אסטרטגית. בתקופתי הוא כבר היה שחקן מנוסה והקפטן, מנהיג שדיבר עם כולם. הוא מאוד עזר לנו כשחקנים צעירים אז, בנה אותנו ותמיד נתן לנו טיפים טובים וניסה להדריך אותנו כדי שנישאר מרוכזים ונתן הכל".
מצאתם טעות לשון?