ג'ירונה וסוסיאדד העפילו לרבע הגמר
גביע: מוליכת הליגה גברה 1:3 על ראיו, 0:2 לבאסקים מול אוסאסונה

אחרי שהחל אתמול, מחזור שמינית הגמר של גביע המלך הספרדי נמשך אמש (רביעי) - עם שלושה משחקים נוספים. מחר, תושלם סופית תמונת הרבע - כאשר ברצלונה תתארח אצל סלמנקה והדרבי של מדריד בין ריאל ואתלטיקו יסגרו סופית את שמונת המשחקים. אלה המשחקים שנערכו אתמול בלילה.
העטלפים סיימו את דרכם בגביע מוקדם מהצפוי, עם הפסד ביתי לקבוצה מהבלאידוס. לוקה דה לה טורה כבש ראשון עבור האורחת בדקה ה-13, ואנסטסיוס דוביקאס הכפיל בדקה ה-18 מפנדל. פפלו הצליח לצמק בפנדל עבור המארחת, אבל בצד השני דוביקאס השלים צמד בדקה ה-80 (דה לה טורה בישל) וסגר עניין. סלטה חוזרת לרבע הגמר לראשונה מאז 2017, העטלפים יחזרו להתרכז בליגה.
הבאסקים דילגו לשלב הבא. אלחנדרו קאטנה הורחק בכרטיס אדום ישיר - והשופט שרק לעונשין. מיקל אוירסבאל (57) הבקיע מהנקודה הלבנה, ומיקל מרינו סגר עניין בדקה ה-98 ושלח את סוסיאדד המצוינת לרבע. הקבוצה מהצד הכחול של החבל מגיעה שנה שלישית ברציפות לשלב שמונה הגדולות בגביע המלך.
מוליכת הליגה הספרדית ממשיכה את העונה הנהדרת שלה, גם במפעל הגביע. כריסטיאן סטואני כבש ראשון בדקה ה-15, הכפיל בפנדל (19) ודיילי בלינד קבע 0:3 כבר בדקה ה-26. עשר דקות לאחר מכן, רנדי אנטקה הצרפתי צימק - אבל שם זה נעצר. ג'ירונה חוזרת לשלב רבע הגמר אחרי ארבע שנים.
