בדקה ה-95: יובה חטפה 2:1 מססואולו
לופס הכריע, הפסד ראשון לביאנקונרי אחרי שישה משחקים

מילאן העפילה לראש טבלת הליגה האיטלקית, לפחות באופן זמני והערב (רביעי) חלק מחברותיה לצמרת ניסו להישאר קרובות אליה. מי שכשלה לעשות היא יובנטוס, שחזרה לסורה וחטפה 2:1 ביתי ודרמטי לססואולו בעוד שאטאלנטה עשתה זאת ועוד איך לאחר שהשיגה 1:3 אצל סמפדוריה. בהמשך הערב אינטר גברה 0:2 על אמפולי ורומא השיגה 1:2 על קליארי.
יובנטוס - ססואולו 2:1
אחרי פתיחת עונה מזעזעת, הביאנקונרי פתחו ברצף של ארבעה ניצחונות, לא הפסידו במשך שישה משחקים ורבים היו משוכנעים שהם חוזרים למעלה כדי לזכות מחדש בתואר האבוד, אבל ההפסד הדרמטי הזה החזיר אותם לקרקע וכעת הם רחוקים 14 נקודות ממילאן. עבור הירוקים מדובר בניצחון ראשון אי פעם על הגברת הזקנה.
יובה איימה רבות על השער, אבל בדקה ה-44 דוידה פרטסי קיבל כדור עומק חכם מגרגוריה דפרל, שלח בעיטה שטוחה לפינה השמאלית של השער ופנימה. 14 דקות לסיום המשחק, ווסטון מקני דאג לחלץ נקודה עם שערו הראשון העונה אחרי שפאולו דיבאלה הרים כדור נייח לרחבה והקשר נגח מקרוב פנימה. בדקה ה-95 הגיע הרגע הגדול של המשחק: דומניקו ברארדי שלח עומק נהדר למקסים לופס שהקפיץ בקלילות מעל
סמפדוריה - אטאלנטה 3:1
החבורה מברגמו מופיעה בליגת האלופות זו העונה השנייה ברציפות ונכון לעכשיו היא נראית כמו מי שיכולה לעשות זאת גם בעונה הבאה. אטאלנטה חזרה מפיגור 1:0 מוקדם וחגגה בגנואה ניצחון שני בשלושת המשחקים האחרונים ומשחק שלישי ללא הפסד.
בדקה העשירית, פרנצ'סקו קאפוטו הפתיע את אטאלנטה עם שער בסיום מבצע קבוצתי נאה. היתרון החזיק בדיוק שבע דקות לפני שכדור תועה ברחבה מצא את קריסטופר אסקילדסן והוא כבש לשערו הוא. ארבע דקות נוספות המהפך הושלם כאשר דובאן ספאטה קיבל הרמה מצוינת מדוידה זפאקוסטה ונגח פנימה. בדקה ה-95 יוסיפ איליצ'יץ' קבע את תוצאת המשחק עם שער בסיום מבצע אישי מצוין.
תוצאות נוספות:
לאציו - פיורנטינה 0:1
אודינזה - ורונה 1:1
