אביתר גבעון מונה למאמן מכבי ת"א בכדוריד
עוזר מאמן נבחרת העתודה בן ה-33, נכנס לנעליו של חן פומרנץ שיעבור לגרמניה

מאמן חדש על הפרקט: אביתר גבעון, ששימש בשתי העונות האחרונות כעוזרו של חן פומרנץ היוצא לאמן בגרמניה, מונה למאמנה הראשי של קבוצת הכדוריד של מכבי תל אביב לעונת המשחקים הקרובה 2026/2027. במקביל לעבדותו כמאמן ראשי בקבוצה הבוגרת, ימשיך גבעון לאמן גם את קבוצת הנוער של המועדון מכבי רענן תל אביב, אותה הוביל בעונה האחרונה לזכייה בתואר אליפות המדינה, תואר בו לא זכה המועדון מזה 20 שנים.
בנוסף, משמש גבעון כעוזר מאמן נבחרת העתודה של ישראל לצידו של פומרנץ, כאשר הנבחרת אמורה לצאת היום (שני) לרומניה למוקדמות אליפות אירופה. המאמן בן ה-33, בעבר שחקן מ.כ. חולון במשך שש עונות, הינו בעל ניסיון רב שנים כעוזר מאמן בליגת העל. טרם כניסתו לאימון הצהובים, רשם קדנציה של שנתיים בא.ס. רמת השרון והיה שותף לזכייה בתואר הכפול ב-2023/2024.
עוד הוסיף גבעון :"מהאימון הראשון שלי במכבי תל אביב הרגשתי את האווירה המיוחדת במועדון ואת השאיפה המתמדת למצוינות. אני שמח על ההזדמנות להמשיך להתפתח כאן. אני רוצה להודות להנהלה על האמון בי וכמובן תודה לחן פומרנץ על העבודה המשותפת שהייתה מאוד מוצלחת ומעשירה. אני מגיע לתפקיד הזה רעב מאוד להצליח ומבטיח שנעשה את המיטב כדי להוביל את מכבי תל אביב למקום בצמרת הכדוריד הישראלי בו היא ראויה להיות."
איל פרולינגר יו"ר מחלקת הכדוריד של מכבי תל אביב אמר: "אני מברך את אביתר לכבוד מינויו למאמן ראשי בקבוצת הבוגרים שלנו, לאחר שמונה שנים בהן התנסה כעוזר מאמן של המאמנים המובילים בליגת העל לרבות נבחרת העתודה של ישראל. אין לנו ספק שהוא כשיר לעמוד בראש המערכת המקצועית בזכות עצמו. מיד כשנודע לנו שחן פומרנץ עובר לאמן בגרמניה לא היססנו לרגע והחלטנו שאביתר הוא האיש הנכון במקום הנכון. אנחנו בטוחים שבחרנו בטוב ביותר ומאחלים לו ולנו הרבה הצלחות"
