"חמזאט צ`ימאייב חתיכת עכברוש". צפו: שון סטריקלנד מוכן
העקיצות ליריבו ("הוא פשוט בן אדם חלש, אנצח אותו בכל פרמטר"), האמירות על איסלם ("הערכים לא תואמים לשלנו" והתגובה של הצ`צ`ני מנגד ("הוא ליצן"): מתכוננים ל-UFC 328
רגע לפני כן, ורגע לפני שיפגשו הלילה במסיבת עיתונאים משותפת, צ`ימאייב וסטריקלנד דיברו עם התקשורת בנפרד והתייחסו לאיבה ביניהם, למה שיהיה בקרב ולכוח האבטחה המשוגע שדואג לשמור על השקט עד לקרב. צפו במסיבת העיתונאים המלאה למטה.

"אני מתאמן עם חבר שלי שהוא מתאבק טוב בהרבה ממנו. אני חושב שג`וני (החבר) מנצח אותו בקרב היאבקות, אז אני לא חושב שיש לו משהו עליי. אולי אם יהיה לו מזל הוא יצליח להכניס אגרוף, אבל אני גובר עליו בכל פרמטר".
"אני מנסה לדבר פחות על איסלם בימינו", המשיך סטריקלנד והסביר שחבריו המוסלמים פחות אהבו את הטראש טוק שלו, "עם זאת, היה משהו שהוא אמר שעיצבן אותי מאוד. הוא כתב "אללה אכבר" על איזה ציוץ שכתבתי לפני כמה זמן. תגיד לי, הוא זוכר את צ`רלי הבדו? כשהח**** האלה הלכו אליהם ורצחו שם אנשים? הוא גינה את זה? דיבר על זה?".
"הוא כל הזמן מדבר על הקהילה האיסלמית שלו. זו הקהילה שלך? אתם קופצים יחד ורוצחים אנשים בגלל זכות דיבור? לכן זה בעיה שב-UFC מכניסים את כל האנשים האלה לארגון. הם מכניסים אנשים שלא אוהבים את אמריקה ולא מבינים את אמריקה, אז זה ממש גרוע".

"הם באים לפה ומנסים לשנות את המדינה שלנו שתתאים לחור שהם עזבו. חבל שאנשים ממשיכים לקדם את האג`נדה הזו. מי שרוצה חוק שריעה שיחזור למדינה המחורבנת שלו. כל אמריקני גאה צריך להתחיל לדבר כי הם נגד כל מה שאנחנו מאמינים בו".
בגלל האיבה הגדולה בין השניים והרצון של ה-UFC לשמור על שקט יחסי עד הקרב, לאורך כל שהותם בניו ג`רזי, שני הלוחמים של הקרב המרכזי מוקפים במאבטחים רוב הזמן. סטריקלנד נשאל אם זה מוזר, אך הוא חזר לאג`נדה שלו והסביר מדוע הוא מוקף מאבטחים.
"זה לא פעם ראשונה שזה קורה איתי, אבל זה הכי הרבה אבטחה שהייתה סביבי. אני לא הסיבה לכך בכל מקרה, הסיבה לזה היא שצ`ימאייב מגיע לכאן עם 30 צ`צ`ניים פנאטיים ואי אפשר לסמוך עליהם. הכנסנו את הקיצוניים האלה לכאן ואני, אמריקאי, צריך להגיע ולהיות מוקף באבטחה בגללם. זה מוכיח את כל הטענות שלי עליהם".
בצד השני, כהרגלו, צ`ימאייב היה נראה רגוע והתייחס למפגש עם סטריקלנד: "לא ראיתי אותו פעם אחת לאורך השבוע. מישהו אמר לי שהוא ראה אותו בורח מהאולם אחרי מסיבת העיתונאים האחרונה. זה הבן אדם שאיים עליי שיירה בי. והוא אפילו לא כאן. אני זה ששולט לו בראש".
"אני באתי לכאן כדי לעשות כסף ולעבוד. הוא עושה שטויות של ליצן, אז למה שיהיה לי אכפת ממנו. בצ`צ`ניה כל 100 מטר יש חייל עם רובה, אז לא מפחיד אותי כל האבטחה שמקיפה אותנו. היא בעיקר בשביל הבטיחות של שון לא בשבילי".
לסיכום, צ`ימאייב התייחס גם לציוץ של קונור מקגרגור, שאמר שהוא מתרגש לראות את התואר שלו על הכף בניו ג`רזי: "החגורה שלו? הוא הפסיד אותה לפני 10 שנים, אז לא יודע על מה הוא מדבר. הוא צריך להפסיק עם הסמים ולהרגיע עם השתייה. שיחזור לעבוד כמו לוחם אמיתי ובוא נלחם. מבחינתי שזה יהיה באגרוף. אנשים חושבים שאני רק מתאבק, אם אני צריך אני יכול גם להתאגרף".
צפו במסיבת העיתונאים המלאה>>>