(GETTY) (צילום: ספורט 5)
(GETTY) | צילום: ספורט 5

נבחרת פולין זכתה לראשונה בתולדותיה בטורניר יונייטד קאפ בטניס, טורניר הנבחרות המעורב גברים-נשים. אחרי הפסדים בשני הגמרים בשנתיים האחרונות (לגרמניה וארה"ב), הפעם הנבחרת המוכשרת של איגה שביונטק והוברט הורקאץ` זכתה בתואר לאחר ניצחון בגמר של מהדורת 2026 נגד שווייץ.

שביונטק הפסידה 3:6, 6:0, 6:3 במשחק היחידות לבלינדה בנצ`יץ`, אך הורקאץ` השווה עם ניצחון 3:6, 6:3, 3:6 על סטאן וואוורינקה ואז במשחק הזוגות המכריע יאן ז`לינסקי וקטרז`ינה קאווה ניצחו 4:6, 3:6 את בנצ`יץ` וג`ייקוב פול והשלימו מהפך ו-1:2 במפגש על הגביע.

עוד מהטניס מטורנירי ההכנה לאליפות אוסטרליה הפתוחה: דניל מדבדב זכה בטורניר בריסביין לאחר ניצחון בגמר על ברנדון נקאשימה, בעוד בנשים ארינה סבלנקה זכתה בתואר עם ניצחון על מרתה קוסטיוק. אלינה סביטולינה זכתה בטורניר אוקלנד, בעוד בהונג קונג זכה אלכסנדר בובליק. השבוע ייצאו לדרך טורניר הגברים באוקלנד וגם טורניר אדלייד בגברים ובנשים.