יאניק סינר (2) וקרלוס אלקרס (1) הרגילו אותנו ב-2025 לתצוגות טניס שלא מן העולם הזה. הערב (ראשון) הם נעלו את השנה עם מופע משותף נוסף בסיומו האיטלקי זכה בפעם השנייה ברציפות בטורניר גמר ה-ATP בעזרת 6:7, 5:7 בתוך שעתיים ו-15 דקות ונעל טורניר מדהים במהלכו לא איבד ולו מערכה אחת.
גם ב-2024 סינר זכה בטורניר מבלי לשמוט מערכה אחת ובכך הוא הפך לראשון שקובע את ההישג הזה בהיסטוריה. מדובר בתואר ה-24 בקריירה של סינר והשישי ב-2025 בזמן שב-55 המשחקים האחרונים על מגרשים קשים (מאז שנגחאי 2024) הוא מחזיק במאזן משוגע של 3:52.
"הניצחון הזה לא מייצג רק את הטניס. אנחנו ספורטאים, אבל בלי הקבוצה שלי זה לא אפשרי", אמר סינר, "אני חוגג את הגביע הזה, לאחר חודשים אינטנסיביים. אין סיומת טובה יותר מזו לעונה, זה היה מאוד קשה ומשחק צמוד. אני שמח בצורה קיצונית, זה שווה בשבילי הכל. זה היה קשה, נגד קרלוס אתה חייב להיות במיטבך".
אלקרס סיכם גם הוא את המשחק, פנה לסינר ואמר: "אני מאוד שמח על הרמה שהצגתי היום, שיחקתי הרגע נגד מישהו שלא הפסיד משחק באולם כבר שנתיים, זה מראה כמה אתה שחקן מדהים. אתה מציג עבודה אדירה בכל פעם, אתה מגיע תמיד חזק יותר אחרי כל הפסד, לא שיש לך הרבה, אבל כשאתה מפסיד אתה חוזר חזק יותר. זה מגיע לך, עשית שנה מדהימה ועכשיו זה הזמן שלך לנוח ולהתכונן לעונה הבאה, כי אני אהיה מוכן. אני מקווה שנשחק עוד הרבה גמרים אחד נגד השני".
בעקבות הדברים האלו סינר התרגש והשיב לאלקרס: "קרלוס, זו הייתה עונה מדהימה ומה שאתה עושה... הרבה עבודה, הרבה זכרונות מדהימים עבור כל הקריירה שלך. המקום הראשון בעולם מגיע לך, אני שמח. אם לא אני, תמיד אבחר בך. אתה שחקן שאני לומד ממנו ולוקח ממנו מוטיבציה, אני צריך את זה בכל אימון. כולנו שמחים לראות אותך משחק, אתה השחקן הכי אנרגטי בעולם. תמשיך ככה".
"מאסטר סינר שוב הכה באלקרס", התלהבו באיטליה, "זה היה טניס מכוכב אחר, משחק מטורף, וזה נכון שאלקרס במקום הראשון בעולם, אבל בסיום הטורניר סינר שוב עשה את זה - והפעם זה היה אפילו יפה יותר מהפעם הקודמת".
