סילבס: "מראה אופי. הגיע לנו לנצח"
מאמן הפועל חיפה אחרי ה-1:2 המשוגע על מכבי פ"ת: "פחימה דוחף את עצמו"

משדרים דרמה. הפועל חיפה ניצחה 1:2 את מכבי פ"ת בסיום משחק כדורגל משוגע, אחרי שער ניצחון של סאלי פחימה עמוק בתוספת הזמן ולאחר ששער של איתי זפרני נפסל קודם לכן. רגע אחרי, המאמן חיים סילבס סיכם בהרחבה.
סילבס אמר: "זה ניצחון דרמטי וכיפי, ניצחון שמוכיח אופי. הגיע לנו לנצח. אנחנו מנצחים וזה משמח. לא הייתי מרוצה מהיכולת, לא שלטנו באירועים כמו שרציתי. לא היינו טובים יותר ממכבי פ"ת, לא הגענו להזדמנויות כמו שרציתי. הרגשתי את השבריריות של המשחק, זה קרה גם ב-1:1 שהיה יכול לעלות לנו בנקודות. אני שמח שבסופו של דבר המחליפים, גם זפרני שנלקח לו הגול וגם סאלי פחימה שנראה טוב במשחקי האמון, מצאו את הרשת. הקבוצה הזאת רוצה לנצח בכל משחק, בכל מגרש. אם בסוף ניצחנו זה הכי מתוק שיש".
זיו אריה: "המשחק התנהל באנרגיות נמוכות של שתי הקבוצות. נראינו עייפים, כבדים. זאת הפעם הרביעית מחמישה משחקים בה ספגנו גול בדקות הפתיחה. רדפנו, היה קשה. היו דקות פחות טובות והייתה נקודה ביד. היינו נאיביים, ממשיכים הלאה".
גיא דזנט סיכם: "אני חושב שאנחנו קבוצה מצוינת. הפנים לשבוע הבא. אנחנו לא מגיעים עם אנרגיות נכונות למשחק, זה אולי מה שצריך להעיר אותנו. נעבוד על זה. יש לנו קבוצה מוכשרת, נישאר בליגה הכי מוקדם שאפשר".