חילופי דורות: השחקנים שעוזבים את הצעירה
כוכבים מסיימים את דרכם ומפנים את הדרך לדור הבא. כך תיראה הנבחרת הבאה

חילופי דורות. הנבחרת הצעירה הודחה הערב (שלישי) ממוקדמות יורו 2027, כשהחבורה של גיא לוזון סיימה ב-1:1 דרמטי וכואב מול נורווגיה החזקה. כעת, הפנים של הכחולים-לבנים לקמפיין הבא, שכבר ייראה אחרת.
למעשה, שחקני שנתון 2004 יסיימו את דרכם בנבחרת הצעירה, כשלא מעט שחקנים דומיננטיים כבר לא ילבשו את המדים הלאומיים יותר, אלא אם יזומנו לנבחרת הבוגרת. הבולט שבהם הוא כמובן תאי עבד, שחקנה של ריאל ויאדוליד וחלק מ"דור המונדיאליטו". אך זה לא מסתיים בעבד.
גם רן בנימין, רועי אלקוקין, מוחמד אבו רומי, דניאל וורקו, מור בוסקילה ורוי נאווי כבר לא בגיל המתאים כדי לשחק במדי הנבחרת. אך גם שחקני שנתון 2005 כבר לא יוכלו ליטול חלק בטורניר הבא - מוקדמות יורו 2029, שיחלו במרץ 2027. הבולטים שבהם: אופק מליקה, ניב יהושע, מאור ישילירמק, נועם בן הרוש, דו בנמיני ועידו כהן.
אז מי צפויים להיות שחקני המפתח בטורניר המוקדמות הבא? מעל כולם, צפוי לככב אוריין גורן, יליד שנתון 2009 שעוד צפויות לו שנים ארוכות בנבחרות הצעירות (אם לא יוקפץ קודם לכן לנבחרת הבוגרת), כמו גם נועם שטייפמן, דניאל דאפה, ניב גבאי, נבות רטנר, איאד חלאילי ולירן חזן.
