לוטם אסרס: "מקווה לחזור למכבי תל אביב כבר בינואר"
הכישרון שפורח אחרי שהושאל לכפר שלם: "רוצה להוכיח להנהלה שיש לי מקום"
בשני המשחקים האחרונים התפוצץ אסרס עם 3 כיבושים, כולל שער אתמול (שני) בניצחון 1:2 על הפועל רעננה, וכל זה תחת עיניהם הבוחנות של הצוות המקצועי של הצהובים. בראיון לאחר המשחק הביע הקשר תקווה לקבל הזדמנות גם בקבוצת האם.
"אני עובד קשה בשביל זה ואני שמח שזה בא לידי ביטוי בשערים ובכיבושים. אני משתדל לשחק הכי טוב שאני יכול".
"בסוף זה עניין של איך אתה מסתכל על זה. אני רוצה להוכיח לכל מי שאני יכול, אם זה להנהלה וברור שגם למכבי ת"א שאני רוצה לחזור לשם בתור שחקן. אני מקווה שיפתחו העיניים לאנשים ואני אגיע לאן שאני צריך להגיע. אני פה ואני רוצה שיראו אותי".
"פספסו כמה דברים, אבל לא הראיתי מספיק מעצמי בשביל שיוכלו להגיד דברים כמו שאם אוכל להצליח במועדון כזה. יצאתי להשאלה בשביל להוכיח את עצמי ולאט לאט אני אגיע. אני רוצה לשפר את עצמי בהרבה דברים על המגרש, אני עובד עם אנליסט. הגיעו כמה מהצוות לראות ואני רוצה לתפוס להם את העיניים ולהגיע, ככה זה בכדורגל".
"אני מקווה ללבוש את הצהוב-כחול כמה שיותר בקרוב. הלוואי בינואר, אני רוצה".
