N12_ELECTION
פרסומת

לוקאס פלקאו: "אליפות? סיכוי טוב מאוד, אופטימי"

קשר הפועל ת"א בראיון: "מרגיש פה בבית, לעלות לפסגה יהיה נפלא"

פורסם:
הקישור הועתק
הפועל תל אביב נערכת לגמר גביע הטוטו הלוהט מול מכבי ת"א בחמישי, ובינתיים בברזיל פורסם ראיון עם קשר האדומים, לוקאס פלקאו. 

"הפסדנו רק פעם אחת בשמונה משחקים, ויש לנו את ההגנה הטובה ביותר מבין 14 הקבוצות בליגה", אמר פלקאו בראיון לתקשורת במדינה. "זכייה באליפות? הסיכויים טובים מאוד, בתנאי שנמשיך לשחק באותה מסירות ובאותו ריכוז. אני אופטימי מאוד".


הקשר שרחוק 3  משחקים מציון דרך של 50 הופעות בכדורגל הישראלי הוסיף: "כשבאתי לכאן, חלמתי כמובן על הצלחה על המגרש. עם זאת, הרגשתי לגמרי בבית הרבה לפני שחלפו כמעט השנתיים שאני כבר נמצא כאן. זהו ציון דרך יפה וסמלי, ואהיה גאה מאוד להגיע אליו", אמר השחקן.

על כך שהפועל ת"א תוכל לעלות לפסגה במחזור הבא אם תנצח את מכבי חיפה ואם מכבי ת"א תמעד מול הפועל ר"ג, אמר פלקאו: "זה יהיה נפלא, ללא ספק. המקום הראשון מביא איתו אחריות מסוימת, אבל גם גורם ליתר המועדונים לרחוש לנו כבוד רב. נעשה את חלקנו ונילחם בכל הכוח כדי לנצח, אבל מה שיקרה במשחק האחר כלל אינו תלוי בנו".