N12
פרסומת

במכבי חיפה נרגעו: העדכון על המצב של עלי מוחמד

לאחר שפינה את מקומו בשלב מוקדם במשחק מול טבריה, הירוקים התבשרו כי הקשר הוותיק יכול לשוב לדשא. בן ה-30 המריא לקראת משחקי נבחרת ניז`ר במוקדמות אליפות אפריקה. כל הפרטים

פורסם:
הקישור הועתק
אחרי ימים של דאגה סביב מצבו של עלי מוחמד, במכבי חיפה יכולים לנשום לרווחה. על אף שנפצע בניצחון על עירוני טבריה בשבת, הקשר שב לכשירות ויצא מישראל למשחקי נבחרת ניז`ר.

כזכור, מוחמד הוחלף בדקה ה-26 במשחק האחרון, וזאת בשל פציעה בשריר. תחילה, הקשר הוותיק ניסה להמשיך לשחק אך בסופו של דבר הוחלף בירין לוי, וירד לספסל תוך שהוא תופס את ראשו ונראה כאוב למדי. 
על אף זאת כאמור, בכרמל שמחו לגלות כי הקשר  לא סובל מפציעה משמעותית, וכבר המריא לקראת משחקי ניז`ר. נבחרתו של מוחמד תפגוש את לסוטו בשישי, ואת גאבון בשלישי, במסגרת מוקדמות אליפות אפריקה 2027. בשבוע שלאחר מכן, תשחק ניז`ר מול אלג`יריה במשחק ידידות. 

מוחמד בן ה-30 פתח את העונה בליגת העל על הספסל, אך לאחר שעלה מהספסל כבר במחצית בהפסד למכבי ת"א במחזור השני, פתח בהרכב של ברק בכר בשלושת המשחקים הבאים.