N12
פרסומת

ללא אנס מחמיד: הפועל ת"א תמריא למחנה האימון

החלוץ ישאר בישראל, אור ישראלוב יצא עם האדומים למשחקי ההכנה בסלובקיה

פורסם:
הקישור הועתק
אנס מחמיד (אלן שיבר)
אנס מחמיד (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

הפועל תל אביב תצא היום (שני) למחנה אימונים בסלובקיה, שייערך במשך עשרה ימים בעיירה סמוכה לברטיסלבה ויהווה חלק מרכזי בהכנות הקבוצה לעונת 2026/27. במהלך המחנה תקיים הקבוצה שלושה משחקי אימון מול יריבות מצ`כיה ומסלובקיה.

במשחק ההכנה הראשון יפגשו האדומים את פ.צ זלין הצ`כית ביום רביעי (8.7, 10:00 שעון ישראל). לאחר מכן תקיים הקבוצה שני משחקים נוספים מול יריבות מקומיות: דונאיסקה סטרדה (11.7, 17:00) ודוקלה באנסקה ביסטריצה (14.7, 15:00), כחלק מההכנה לקראת פתיחת העונה.


לפי הודעת המועדון, אנס מחמיד לא יצא עם הפועל תל אביב למחנה האימונים בסלובקיה ולא ימריא יחד עם שאר שחקני הסגל. לעומת זאת, רביד אוליצקי, עומרי לוי ואור ישראלוב כן יצאו עם הקבוצה ויהיו חלק מהמחנה.

במהלך המחנה צפוי הצוות המקצועי של הפועל להמשיך לבחון את סגל והרכב הקבוצה, תוך דגש על שילוב שחקנים צעירים ושיפור הקצב לקראת פתיחת העונה. במחנה יושם דגש גם על עבודה טקטית והטמעת עקרונות המשחק של המאמן, כחלק מההכנה לעונת המשחקים הבאים.