N12
פרסומת

היסטורי: הסכום שבית"ר ירושלים הכניסה משיא המנויים

אוהדי הקבוצה הצביעו ברגליים, והסכום חסר התקדים ישפיע על חיזוק הקבוצה העונה. ברק אברמוב צפוי להמשיך ולהגדיל את התקציב. וגם: האצטדיון שבו צפויה הקבוצה לפתוח את העונה

פורסם:
הקישור הועתק
אוהדי בית"ר (שוב) מצביעים ברגליים: אתמול (חמישי), שבר המועדון שיא נוסף, כש-16 אלף מנויים נמכרו לעונה הבאה. בכך, היא מתעלה אפילו על 15 אלף המנויים שנמכרו בעונה שעברה - כשמדובר בהבעת אמון אדירה של קהל האוהדים.

בעקבות שבירת השיא, בית"ר הכניסה סכום של כ-20 מיליון ש"ח - סכום שמעולם לא נכנס לקופת המועדון כתוצאה ממכירת מנויים לפני פתיחת העונה. כזכור, הבעלים ברק אברמוב כבר הבטיח שאם הקהל יצביע ברגליים וירכוש מנויים - הוא יגדיל את התקציב, ולא ימנע מהצוות המקצועי חיזוק במידת הצורך, גם בחלון החורף.
בנוסף, בבית"ר צפויים לסגור את משחקי פתיחת העונה שלה באצטדיון בלומפילד - מאחר ובשל משחקי המכבייה, אצטדיון טדי יהיה מוכן רק בחודש אוקטובר. כזכור, "משחק האירופאיות" של הקבוצה נגד הפועל תל אביב - אותו היא אמורה לארח - יתקיים באצטדיון מרים בנתניה.