מכה למכבי נתניה: זמן ההיעדרות של דולב חזיזה
השחקן סובל מנקע ויעדר, וגם: ניסיונות החיזוק והשחקנים שלא יגיעו

במכבי נתניה לא יושבים בחיבוק ידיים גם ביום האחרון של חלון ההעברות. אחרי צירופם של שחקן הכנף הברזילאי אייזאק ובלם נבחרת בנין אוליבייה ורדון מלודוגורץ, מנסים במועדון לצרף קשר נוסף.
אחרי נפילת המשא ומתן מול קייטה, אותו הציע סוכן השחקנים פרנק בלחסן, נתניה פנתה לאופציה נוספת. במועדון ניהלו משא ומתן עם הקשר בן לאסין קונה, השייך לפרוניננזה מהליגה האיטלקית הבכירה.
הקשר בן ה-26 מחוף השנהב כבר הסכים להגיע לנתניה, אך לאחר כמה שעות קיבל הצעות מקלוז` הרומנית ומקבוצות מהליגה השנייה באיטליה וחזר בו.
בנתניה הסבירו כי גם אם לא יימצא קשר עכשיו, הם יפנו לשוק השחקנים החופשיים. במועדון קיבלו אור ירוק מרוס קסטין להחתים שחקן נוסף בעל שיעור קומה. במועדון אמרו: "רוס מחזיק וסומך מאוד על רוני לוי כמאמן מוביל בכדורגל הישראלי ומה שהוא ירצה הוא יקבל. יש רצון גדול של רוס להתחזק".
בתוך כך, היהלומים ספגו מכה בעקבות פציעתו של דולב חזיזה, שיעדר כשבועיים וחצי מהמגרשים. הוא סובל מקרע חלקי ברצועה בין העצמות בכף רגל. בנוסף, ויליאן סיפיריאן, שסירב לקבל פיצוי של כמה משכורות, ישאר בקבוצה. במקביל, הבוקר ינסו בנתניה להגיע להסדר כספי מול איתי בן שבת.
במועדון סירבו להשלים את שכרו של בן שבת במסגרת מעברו להפועל פ"ת, שרצתה לצרפו. כעת, ככל הנראה, היהלומים יצטרכו לשלם לו את מלוא שכרו, אלא אם תימצא עבורו קבוצה ברגע האחרון.
אם כל זה לא מספיק, אחרי ההפסד להפועל ר"ג, ורגע לפני מכבי ת"א, גם דולב חזיזה נפצע. השחקן עבר בדיקת MRI במהלך הלילה, והאבחנה בעיניינו תימסר בהמשך היום.
