ירמקוב נתן אור ירוק: הצעת מטאליסט לחיפה
דיווח באוקראינה: השוער של מכבי חיפה מעוניין לשוב למדינתו, זה הסכום שהקבוצה האוקראינית הציעה כדי לרכוש אותו. במידה ואכן יעזוב, עומרי גלזר מועמד להחליפו בקדנציה שנייה בירוק

ההתעניינות בשוער מכבי חיפה, גאורגי ירמקוב, מתקדמת שלב. האוקראיני בן ה-24, שהיה אחד המצטיינים של הירוקים בעונה החולפת בליגת העל, מבוקש על ידי מטאליסט חארקוב האוקראינית - שהתעניינה בו עוד בינואר האחרון ללא הצלחה, ומתכוונת לעלות הילוך לקראת העונה הבאה.
על פי דיווח בתקשורת האוקראינית, מטאליסט לקחה את הדברים צעד קדימה - והגישה למכבי חיפה הצעה על סך שלושה מיליון יורו. לטענת ה"ספורט" המקומי, ירמקוב כבר ניהל מגעים מוצלחים עם המועדון, והביע את הסכמתו לחזור ולשחק באוקראינה. כעת, הדברים תלויים בשחרור של מכבי חיפה - שאמורה להשיב להצעה. כזכור, בערוץ הספורט נחשף כי אם ירמקוב אכן יעזוב, הירוקים יפעלו לצירופו של עומרי גלזר.
