עובדת על העונה הבאה. אחרי שהודיעו על הארכת החוזים של ברק בכר וליאור רפאלוב, במכבי חיפה עוסקים במקביל למטרות של העונה, גם בזו שאחריה. רמז לכך קיבלנו היום (שלישי), כאשר דיווח בבולגריה מקשר שם מעניין מאוד לירוקים.
לפי הדיווח, מכבי חיפה שלחה נציג לעקוב אחרי מלך שערי לבסקי סופיה, אברטון באלה. השחקן בן ה-27, שמתפקד בעיקר באגף שמאל, יודע לשחק גם בימין וכחלוץ. הוא כבש העונה 16 ובישל 5 ב-29 הופעות בליגה הבולגרית - מה שהפכה להיות עונת השיא שלו בקריירה.
באלה החל את הקריירה שלו בליגות הנמוכות בברזיל, כשאת המעבר לאירופה עשה בחורף 2024 כשהושאל ממיראסול הברזילאית ללבסקי סופיה. בתום תקופת ההשאלה, רכשה אותו הקבוצה הבולגרית ב-200 אלף יורו.
מאז שהחל לשחק בשורותיה, רשם הברזילאי 90 הופעות, כבש 24 שערים ובישל 15 בכל המסגרות. שוויו באתר ״Transfermarkt״ מוערך ב-2.5 מיליון יורו. קבוצתו דורשת עבורו 3.5 מיליון יורו.
במכבי חיפה מכחישים את הדיווח לפיו הוא מועמד לקבוצה.
