בית"ר ירושלים ניצחה 1:2 את קריית שמונה. ירדן שועה ועומר אצילי הבקיעו לצהובים-שחורים, שהשיגו ניצחון חמישי רצוף בכל המסגרות - והורידו את הפער בחזרה לשתי נקודות בלבד מהפועל ב"ש. ק"ש סופגת הפסד רביעי בשישה משחקים, והיא רק שתי נקודות מעל הקו האדום
מאמן המנצחת, ברק יצחקי, סיכם: "המשחק התפתח בצורה טובה מבחינתינו, אבל נכנסו קצת לסחרור בדקות האחרונות וחבל. היינו צריכים לתת להם לרוץ ולא לצאת להתקפות מצד לצד כי זה לא שירת אותנו. אני מאוד גאה, מחויך ושמח על הניצחון. יש קצת לחץ, הקהל היה בטירוף והרגשנו אי נוחות. גם משחקים לא ביכולת גדולה, בטח בדקות האחרונות, צריך לנצח".
"באנו אחרי חודש טוב עם פיקים מאוד גבוהים. קבוצה שרוצה לרוץ בצמרת צריכה הכנה מנטלית למשחקים כאלה. מול מכבי חיפה והפועל ת"א כבר כולם באים מוכנים מעצם המעמד. גם ניצחונות כאלה הם מאוד חשובים שזוכרים אותם בסוף. נכון שהחוזה שלי נגמר בסוף העונה אבל המערכת יחסים שלי עם ברק אברמוב ואלמוג כהן, ככה שהכל בסדר. אין שאלה ואאמן את בית"ר בעונה הבאה".
שי ברדה: "אני גאה בשחקנים. שיחקו פה ילדים בדקות ראשונות בבוגרים ופתחנו פנטסטית. קטונתי מלראות את הפנדל הזה, מעדיף לא לדבר עליו. זה קרה גם בפנדל וגם שתי דקות אחרי האדום המטופש של אברהם שלא היה בחיים, כששרקו עבירה של אוגריסה. צריך לדבר על היום-יום בקרית שמונה. יש 7 שחקנים מאוד מוכשרים. המועדון חייב להתחזק, אין לי טענה למועדון כי דברים נופלים לנו ואיבדנו את השחקן הכי דומיננטי שלנו. אני מאחל לעצמי בעלים כמו איזי לכל הקריירה, אין לי רבע טענה אליו. אנחנו עושים הכל כדי שזה יקרה ואני מקווה שזה יגיע כמה שיותר מהר. יש הרבה דברים טובים לקחת מהמשחק הזה. אני גאה לאמן את המועדון הזה והשחקנים האלה. המגרש נראה במצב זוועה, כבר התרגלנו ב-3 שנים האלה כאן. ק"ש לא תרד ליגה ותהיה במקום בטוח".
מאמן ק"ש הוסיף: "תודה לערן זהבי, אגדת כדורגל. צריך ללמוד מהאיש הזה, הווינר הזה. צר לי שלא יצא לי לאמן אותו. מדובר בספורטאי למופת. מאחל לו המון הצלחה".
שי בן דוד אמר: "שיחקנו מאוד טוב היום והיה לנו חוסר מזל בשניות האחרונות. נמשיך לשחק טוב. עבדנו אחרי תוצאות לא טובות ושיחקנו טוב גם ב-10 שחקנים, אבל אין מה לעשות. אני גם מאוד גאה בשחקנים, לא הגיע לנו להפסיד, היינו יכולים לצאת עם נקודות".
ירין לוי חתם: "שלטנו לאורך רוב הדקות ואני שמח שהיינו מרוכזים והצלחנו לשמור על היתרון. ק"ש הגיעו למצבים טובים, אבל אני שמח שהבאנו 3 נקודות בכל זאת. אנחנו ברצף טוב אחרי כמה ניצחונות ומסתכלים למשחק הבא ביום שבת. אנחנו רוצים כמה שיותר להדבק בצמרת, זה הכל. עברתי פציעות לא קלות ובעזרת השם אחזור לעצמי".
