קריית שמונה נמצאת במצב רע והיא תנסה לתקן זאת בקרוב מאוד. לקראת ינואר, במועדון סימנו מספר מועמדים זרים בקישור לרשת את מקומו של סאקו באנגורה שעזב ל-MLS ובנוסף יקוו להתחזק בחלוץ.
בינתיים, בעיצומו של רצף בן שישה מחזורים ללא ניצחון, קריית שמונה תארח הערב (ראשון) את בית"ר ירושלים. למרות התקופה הקשה, ושני ההפסדים הכואבים האחרונים בליגה, במועדון דרוכים ומאמינים בסיכוי שלהם לקראת המפגש מול הצהובים-שחורים.
מבחינה מקצועית, קריית שמונה תהנה הערב מסגל מלא. כאשר מי שצפויים לשוב להרכב הם עלי מוסא, שריצה עונש הרחקה במחזור האחרון, ושי בן דוד שיפתח במרכז ההגנה לצידו של נמניה ליוביסבלייביץ`. ישנה התלבטות בעמדת המגן השמאלי, כאשר ייתכן שבילאל שאהין יפתח לראשונה מאז חודש נובמבר, לאחר שבשני המשחקים האחרונים עלה מהספסל. כך או כך הוא צפוי לשחק תחת הגבלת דקות.
"אנחנו משחקים נגד קבוצה, בעיניי, בכושר הכי טוב בארץ, אבל אני מאמין גדול בשחקנים שלי", אמר שי ברדה במסיבת העיתונאים לקראת המשחק. "אני מאמין שנדע למחוק את הפערים דרך שיטת המשחק שלנו. בסופו של דבר, רוב המשחקים הטובים שלנו היו נגד הקבוצות הגדולות".
"אנחנו נמצאים בתקופה פחות טובה, צריך להודות בזה", המשיך מאמן הקבוצה: "אנחנו עובדים בשני מישורים, מישור אחד זה לדעת לחזק את הקבוצה ולתת אופטימיות לקראת ינואר, שאני מקווה שנעשה את זה. מצד שני, אנחנו צריכים לקחת כמה שיותר נקודות עד ינואר ובינואר נעשה את השינויים שאנחנו צריכים לעשות".
הרכב משוער: דניאל טננבאום; עובדיה דרוויש, נמניה ליוביסבלייביץ`, שי בן דוד, בילאל שאהין (הראל גולדנברג); כריסטיאן מרטינס, אופיר בנבנישתי, אביב אברהם (אריאל שרצקי); מוחמד אבו רומי, אדריאן אוגריסה, עלי מוסא (יאיר מרדכי)
