(ברני ארדוב) (צילום: ספורט 5)
(ברני ארדוב) | צילום: ספורט 5

אף צד לא כל כך מרוצה. מכבי נתניה ועירוני קרית שמונה נפרדו הערב (שבת) ב-1:1, שלא משרת את שתיהן. ברוח הזו דיברו גם שני המאמנים, רוני לוי ושי ברדה.

רוני לוי היה הראשון לדבר: "אני בהחלט מאוכזב. היינו צריכים להוציא יותר. מאוד מאוד מאכזב. משחקים מהסוג הזה צריכים לדעת לגמור כמה שיתר מהר, וגם אם לא אז לא לקבל שער וחבל, החבר`ה השתדלו אבל קצת חוסר ריכוז וספגנו".

שי ברדה. עוד שחקן מרכזי בדרך לעזוב את הקבוצה שלו (ברני ארדוב) (צילום: ספורט 5)
שי ברדה. עוד שחקן מרכזי בדרך לעזוב את הקבוצה שלו (ברני ארדוב) | צילום: ספורט 5
"גם בשבוע שעבר וגם היום לא הגיעו מולנו ליותר מידי מצבים, אבל נתקן את מה שאפשר במשחק ההגנה, אין הרבה זמן אבל נעשה את זה. זה היה משחק טוב שלנו אבל הפסדנו נקודות לצערי נשתפר בהמשך, אני בטוח בשחקנים".

"לא כתירוצים, אבל חסרנו את האריס, פלקושצ`נקו ו-וואטארה, שלושה שחקנים דומיננטיים. החתמנו שחקן אחד באמצע שאמור להוסיף איכויות ושחקן הגנה, ששם אנחנו צריכים לשפר כל הזמן".

"ממה שאני יודע, היה לנו שחקן כמעט סגור וברגע האחרון לא הסתדרו דברים. הוא פחות רצה לבוא לישראל, אנחנו עובדים ועושים את המקסימום למצוא את השחקן הנכון, שזה מאוד קשה".
שי ברדה הוסיף: "בחצי הראשון היינו חלשים מאוד, עברנו שבוע לא פשוט עם רעשי רקע רבים וספסול של שחקנים, אבל שיחקנו כמו שק"ש שיחקה עד היום. שמח מאוד על הנקודה ועל המחצית השנייה. את הראשונה צריך לשכוח".

"מצד אחד מאוד מחמיא שרוצים שחקנים שלנו, מצד שני יש פה מועדון ואני מאוד שמח שאלו שעלו הצליחו להביא את הנקודה החשובה. כל שחקן משמעותי שיעזוב עכשיו יהיה קריטי ויפגע בסיכוי של ק"ש".

על אבו רומי, שצפוי לעבור להפועל באר שבע: "גידלתי את הילד הזה. מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, אבל כל עוד הוא פה צריך להתרכז אך ורק בק"ש".

"אני שלוש שנים פה, מצד אחד יש שחקנים שנמכרו ויש כאלו שמאוד מבוקשים ע"י קבוצות אחרות. אנחנו צריכים לעבור את החלון הזה ולחבק את הנקודות, אנחנו לא מייצרים מספיק נקודות".