(ברני ארדוב) (צילום: ספורט 5)
(ברני ארדוב) | צילום: ספורט 5

במכבי נתניה המומים אחרי ההפסד אמש (שלישי) 2:0 למכבי יפו, הפסד שהוביל להדחה בשמינית גמר גביע המדינה. חלק מהאוהדים ביצעו שיחות טלפון ושלחו הודעות לשחקנים עד השעות הקטנות של הלילה, זאת לאחר שרבים חיכו לשחקנים בסיום המשחק וקיללו אותם. 

כזכור, הקבוצה הגיע במצב לא אידיאלי, זאת לאחר שפיטרה את יוסי אבוקסיס אחרי רצף משחקים רעים, כשהקרע בין הקהל למועדון נמשך. כדי להבין כמה המצב אבוסרדי ניתן להביט בעובדה שלפני המשחק אמר המאמן הזמני, בני לם, לשחקנים: "אני לא רוצה לאמן בוגרים בכלל".

מדובר בהמשך לשיחת הפתיחה שערך לשחקנים ובה הסביר בכנות כי לא רוצה לאמן את הקבוצה. בסיום המשחק, עמד לם מול המיקרופונים והבהיר  שהבעיות של הקבוצה הבוגרת לא קשורות אליו.

לם הבהיר לגיל לב שהוא לא מעוניין לעמוד על הקווים אפילו במשחק הליגה הקרוב מול בני סכנין והוא מבקש שיגיע מאמן כמה שיותר מהר. הוא התאכזב בעיקר מהשחקנים המובילים, בינהם עזיז וואטרה, הריברטו טבארש, רותם קלר ומקסים פלוקשצ`נקו.

גוסטבו ליאל אמור להגיע בקרוב והוא התנה את הגעתו בהבאת עוד איש מקצוע מברזיל. החלוץ הברזילאי, לוקאס פראיזו, שהוכיח גם כשנכנס אתמול כי אבוקסיס צדק שלא נתן לו דקות משחק, סיפר לחבריו - שלהבנתו ליאל בדרך. אגב, השחקנים היו מעדיפים מאמן ישראלי כמו רוני לוי, שיעשה סדר. 

בנוסף, לאבוקסיס הועבר מסר שיעבור לשחק במערך של 4:3:3 ואם לא - יפוטר. גם לם לא פתח כך, שינה את המערך ל-3:4:3 בהמשך והשחקנים העידו כי התקשו, זאת מאחר והמערך הזה לא תורגל מעבר לשני האימונים האחרונים.