sportFive1678929 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

אחרי הניצחון הגדול מול מכבי בני ריינה וכשהיא במאבק על הפלייאוף העליון, מכבי נתניה תקווה להמשיך מחר (שני, 20:30) במומנטום החיובי כשתארח את בית"ר ירושלים ומאמן הקבוצה, רוני לוי, דיבר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק, בצל הניצחון של הפועל פתח תקווה על מכבי חיפה: "התמונה ברורה מאוד. אנחנו משתדלים להתרכז בעצמנו ואנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו".

"כמו שאני רואה את הקבוצה באימונים והשחקנים נראים מצוין", המשיך המאמן. "נשתדל לעשות את העבודה שלנו על הצד הטוב ביותר. הקבוצה מאוד רצינית ואני מאוד מרוצה ממה שאני רואה. אני בטוח בשחקנים. יש נגדנו יריבה חזקה וטובה מאוד ונצטרף להיות במיטבנו. תמיד כשיש אווירה טובה ואצטדיון מלא בקהלים שדוחפים - זה כיף לכולם. איכות הכדורגל ורמת הכדורגל היא שחשובה, וממה שאני רואה היא טובה מאוד ואם נביא את היכולת מהמשחקים האחרונים נוכל לעשות את זה".


לוי התייחס גם ליריבה: "לבית"ר יש מאמן מצוין, אחד הטובים בארץ. שחקנים מוכשרים ואיכותיים מאוד שנמצאים לא סתם איפה שהם. יש הרבה התאמות ונושאים טקטיים שצריך להתמודד איתם ונצטרך לעשות את זה בצורה הכי טובה שיש. אצילי? עומר שחקן עם יכולות מדהימות, בטח ליד השער. כמובן שצריך להתמודד עם כל שחקן, כל אחד בשטח שלו והיכולות שלו".

מאמן נתניה נשאל אם הזרים הגיעו מאוחר, וענה: "בחשיבה של עד סוף השנה יכול להיות שכן, אבל בראייה ארוכת טווח זה זרים שיכולים לשפר את הקבוצה והמועדון. הם השתלבו מהר מקצועית וחברתית. להביא את האיכות לאימונים ולהביא את הרמה של הקבוצה זה חשוב, לאורך זמן תהיה להם תרומה חשובה מאוד".

בנוסף, אישר כי פדריניו ייכלל בסגל למשחק: "שחקן מוכשר, מהיר, יכולות טובות באחד על אחד, עם ברק. הרבה פעמים אומרים תנו זמן, אבל אין זמן. הוא יהיה בסגל. אני מסתכל על מי שטוב באימונים ויכול לעזור".

קפטן הקבוצה כארם ג'אבר: "זה משחק חשוב מאוד עבורנו נגד קבוצה מאוד חזקה, אבל אין סיבה שלא ננצח אותם בבית מול הקהל שלנו. אנחנו מתכוננים למשחק אינטנסיבי כמו שמתכוננים לכל משחק ובאים לנצח. במשחק בטדי נגדם פתחנו טוב, אבל לא ניצלנו את המצבים. מחר נהיה חייבים לנצל אותם ואם נעשה את זה ננצח".

המאבק על הפלייאוף העליון: "נשארו לנו שלושה משחקים, חייבים לנצח בכולם כדי להיות בפלייאוף העליון וזאת המטרה שלנו. זה מתחיל מחר, ננצח ונבוא למשחקים הבאים. הניצחון של הפועל פ"ת? ראיתי את המשחק כי זה משפיע עלינו, אבל בקבוצה לא מתעסקים בזה אלא בעצמנו. באים מרוכזים כדי לעשות את העבודה".

על היחס של קומץ מהקהל של בית"ר נגדו: "אי אפשר להתעלם ממה שקורה, אני בא למשחק בידיעה שזה מה שהולך לקרות, אבל אני צריך להיות מרוכז במשחק. אבל אתם רואים שכל משחק אני מתגבר על זה ולא נותן לזה להפריע בעבודה שלי".