בהנהלת בני סכנין מנסים לשכנע את המאמן שרון מימר לחזור בו מההתפטרות. כאמור, על פי חשיפת ערוץ הספורט במהלך היום (שישי) החליט המאמן לשים את המפתחות בעקבות אירועי האלימות של הקהל שפרצו למתחם האימונים ופוצצו את האימון של הקבוצה.
תגובת המועדון: "הנהלת המועדון מצירה על האירוע ועל כל ניסיון לפגוע בסגל המקצועי או בכל אדם במועדון. כפי שידוע לכולם בשבוע האחרון נערכו שחרורים וחיזוקים בסגל השחקנים: אחמד טאהא הושאל לבני רינה עד סוף העונה. בסיל חורי הושאל לחדרה עד סוף העונה, מוחמד בדארנה שוחרר לחדרה, ואיאד אבו עביד שוחרר לבני רינה לפי בקשתו על אף הרצון והניסיונות מצד המועדון להשאירו בקבוצה. הנהלת המועדון פירסמה תודות והערכה לשחקנים אשר שוחררו ובמיוחד לשחקן איאד אבו עביד"."בתיאום עם המאמן בוצע רכש של שני שחקנים חדשים אשר יחזקו את החלק ההתקפי. כל הדברים נעשו עם לקיחת חשבון לרצון השחקנים אשר ביקשו להשתחרר והחיזוקים אמורים להביא תועלת טובה לסגל.
"היום ולאחר האירוע התקשר יו״ר המועדון אבו יונס למאמן הקבוצה שרון מימר, אבו יונס דיבר לליבו של מימר והביע בפניו את הסתייגותו וגינויו המוחלטת כלפי האירוע וכלפי הניסיון לפגוע במאמן ובצוות , גינוי זה הוא אמירה ברורה של כל חברי הנהלת המועדון".
"המועדון נמצא במומנטום טוב מבחינת הישגיו המקצועיים ומאמינים נצליח יחד עם המאמן ,הסגל המקצועי וכל השחקנים והאוהדים, נצליח לעבור את האירוע הזה ולהמשיך את דרכינו בכל רמות הספורט כולל החינוכית והתרבותית".
