(אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5
עדיין מוקדם להגיד אם בית"ר ירושלים תזכה באליפות, אבל בינתיים היא מוכיחה אופי של אלופה. הצהובים שחורים ניצחו היום (שבת) 1:3 את הפועל פתח תקווה תודות לשני שערים בתוספת הזמן של דור חוגי וזה ממש לא המשחק הראשון אותו הם מכריעים בדקות הסיום.

למעשה, לאורך העונה בית"ר ירושלים השיגה תשע נקודות תודות לשערים שנכבשו החל מהדקה ה-85. זה התחיל ב-1:3 על בני ריינה בסיבוב הראשון, אז עומר אצילי (87) וג`ונבוסקו קאלו (89) עשו את ההבדל מתיקו לשוויון. בדרבי, מול הפועל ירושלים, פנדל מדויק של ירדן שועה (85) מנע הפסד וסידר 1:1.

בסיבוב השני נרשמו שלושה משחקים כאלו, שניים מהם באותה תוצאה. עדי יונה הכריע ב-1:2 על בני סכנין עם גול בדקה ה-94, זיו בן שימול עשה זאת מול מכבי חיפה ב-1:2 בסמי עופר בדקה ה-96 וכעת הגיע תורו של חוגי שמצא את הרשת בדקות ה-90+3 וה-90+7 כדי לסדר שלוש נקודות יקרות מפז.