sportFive1674462 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
ברומניה עוקבים מקרוב.ליסב עיסאת האריך היום (חמישי) את חוזהו במכבי חיפה בשלוש שנים נוספות, במה שזכה לכותרות ראשיות באתרי הספורט המקומיים. עיסאת כזכור משחק בנבחרת רומניה הצעירה, ומשך עניין מדינמו בוקרשט וקבוצות אחרות.

"דינמו רצתה אותו", נטען ב-GSP, "אבל לא הצליחה לשכנע את מכבי חיפה לשחרר אותו. הוא אמר שהוא מאושר מאוד ומגשים חלום בקבוצה". עיסאת משך עניין מצד ראקוב הפולנית ומספר קבוצות נוספות לפני שבחר לחתום על חוזה חדש בשורות מכבי חיפה, קבוצת נעוריו. "דינמו בוקרשט נכשלה", הגדילו בפלאשסקור הרומני. "פספוס".


"עיסאת היה אחד מהשמות החמים של החלון", נטען בפנאטיק הרומני. "עכשיו הוא הבהיר מה התוכניות שלו לשנים הקרובות". עיסאת מחזיק בסעיף שחרור של 2.8 מיליון יורו, סכום גבוה מזה שהוצע עליו בינואר לפי התקשורת הרומנית. הקבוצה החתימה בקיץ את ניקיטה סטויאנוב שמצטיין בשורותיה, כשהקבוצה לא שילמה מעל מיליון יורו על שחקן מאז 2014.