N12
פרסומת

"אם נעשה את שלנו, יכולים לנצח כל אחת"

דיילה דיבר לקראת בית"ר. דור פרץ: "קבוצה של אנרגיות, מסוכנת מאוד בטדי"

פורסם:
sportFive1675157
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1675157
צילום: ספורט 5

כשהיא נמצאת במומנטום נהדר מאז צירופו של רוני דיילה, מכבי ת"א תצא ביום שני למשחק צמרת קשה במיוחד מול בית"ר ירושלים בטדי. 

רוני דיילה אמר לקראת ההתמודדות: "לא מדברים על נקודות אלא על הופעות. משחק אחרי משחק, אם נעשה את שלנו, אנחנו יכולים לנצח כל אחת ואנחנו יודעים את זה. הדגש על ההכנה שלנו בעצמנו ליום שני ואז נראה כמה טובה בית"ר, יהיה משחק טוב מאוד. אני מכין אותם ליריבה ובמקביל רוצים להיות אנחנו, צריכים להצליח להסתגל לשיטה שלנו וגם להתכונן למה שעומד מולנו".


"אני חושב שברור מאוד מה הם עושים, מאוד התקפיים ואינטנסיביים, לוחצים כמה שאפשר ואחרי שמשיגים את הכדור תוקפים. אנחנו מוכנים לזה, האווירה תהיה מאוד טובה כמובן. צריכים להיות מוכנים פיזית ומנטלית למשחק".

על הסגל אמר: "יש לנו הרבה אופציות עכשיו וזה מצוין. ניצלנו את השבוע להכין את ה-11 הכי טובים. זה מותרות לבחור את הקבוצה עכשיו, אנחנו יודעים שיש לנו ספסל מאוד חזק לא משנה מי פותח וזה יתרון עבורנו. המסר שלי לשחקנים זה שאנחנו צריכים את כולם, גם את אלו שנמצאים מחוץ לסגל, שאלו החלטות קשות בשבילי. אנחנו מנצחים ומפסידים יחד".

המאמן על בליץ`: "הוא יישאר עם המסכה כמה חודשים לדעתי. הוא מוכן לשחק, צריך לנהל את זה בצורה טובה כדי שלא יחזור אחורה. הוא מביא הרבה לקבוצה שלנו באימונים ובמשחק. צריך לקחת את זה צעד אחר צעד, הוא קיבל דקות ונראה טוב".

דור פרץ