הפועל תל אביב חזרה לנצח, והיא עשתה את זה בענק. החבורה של אליניב ברדה חגגה הערב (שני) 1:2 אדיר על הפועל באר שבע עם שער ניצחון עמית למקין מבישול של לירן רוטמן בדקה ה-97.
רוטמן, שהחטיא פנדל בדרבי בגביע, עלה כמחליף וכאמור בישל את שער הניצחון, התרגש ואמר: "זה הכדורגל, זה היופי בכדורגל - לפני ארבעה ימים היה רגע מאוד כואב שלי אישית. יכולתי להביא המון שמחה לאוהדים אבל אני רוצה להגיד שדווקא אחרי רגע כזה - קיבלתי תמיכה מהמועדון ומהקהל, משהו שלא ציפיתי לו. קיבלתי תמיכה אדירה, אלפי הודעות מהאוהדים והמועדון תמך. מעריך את הכל, זכות להיות פה".
רוטמן המשיך ואמר: "הרגשתי שאני חייב לאוהדים, התפרץ אצלי המון רגש אחרי השער. ב"ש קבוצה אדירה, אם לא הכי טובה היום בליגה. אני מאוד שמח, הפנים קדימה לדרבי. האמנו, אליניב ברדה אמר לי שמאמינים ורוצים לנצח את המשחק - אחרי שבוע כזה השחקנים עייפים וב"ש קבוצה מאוד טובה, לקחו אותנו אחורה. אני שמח שעשינו מתפרצת והצלחנו להבקיע את השער שרצינו".
בסיום אמר אליניב ברדה: "אין ספק, זה ניצחון מיוחד - אני שמח שבסוף הצלחנו לנצח ולהוציא מהמשחק הזה משהו אחרי שהשחקנים עשו השקעה בלתי רגילה באמצע השבוע, שיחקנו 120 דקות שטיפה שילמנו עליהן מחיר עם כל החילופים שנאלצנו לעשות. המשחק הלך לכיוון של ב"ש, אבל ידענו לעבוד ולעמוד, ידענו לגרום לב"ש לא לייצר יותר מדי מצבים".
ברדה: "כולנו עברנו ימים מאוד קשים. זה שובר לב מה שעברנו בדרבי, עם איך שהוא התפתח ואיך שנראנו ובסוף גם ההדחה הכואבת הזו. לא היה פשוט. השחקנים היו צריכים להרים את עצמם ממקום מאוד כואב. התחלנו את המשחק טוב, ידענו שזה עלול להשפיע ולכן רצינו לקטוע את העניין הזה. שמח שזה הסתיים בניצחון אחרי האכזבה שהייתה".
"ב"ש זה מקום שמאוד יקר לליבי, אבל היום אני במקום עבודה אחר", המשיך, "כל מה שחשוב לי זה הצלחת הפועל ת"א ואיך אחזיר אותה לימים הטובים, למועדון שהכרתי בתור שחקן. זה לפעמים נשמע כמו קלישאה, לא אוהבים את המילה תהליך בישראל אבל הקבוצה הזו עושה דרך טובה. בדרך הזו יהיו גם נפילות, לקחתי את זה בחשבון - יהיו רגעים קשים ונצטרך לעבור אותם ביחד. אחד מהם היה ואני שמח שעברנו אותו בצורה טובה".
ברדה המשיך ואמר: "קיבלתי המון ביקורות על החילוף של טוריאל בגביע, אבל הוא לא התאמן חודש וידעתי שיהיה לו קשה לסחוב. הוא ביקש לצאת במשחק אז עשיתי את החילוף הזה שם. הזמן לא הספיק לנו כדי לאושש אותו ל-100% גם היום ומהדקה ה-20 הוא סבל, אז פחדתי שנחמיר את הפציעה בכל דקה שהוא משחק"
