(אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

הקאמבק של יואב ג`ראפי להפועל חיפה מתקרב. כפי שפורסם לראשונה בערוץ הספורט, המו"מ עם שוער מכבי ת"א על סף סגירה והוא צפוי לחזור לקדנציה שנייה בכרמל בהשאלה עד סוף העונה. 

שוער העבר של החיפאים, שרשם רק 4 הופעות במדי מכבי ת"א לאחר שנפצע בפתיחת העונה ומאוכזב ממעמדו הנוכחי, הביע נכונות גדולה לחזור לכרמל בשיחות עם אנשי הקבוצה. 

יש לציין כי הובהר לג`ראפי כי מצפה לו תחרות על אפודת השוער הראשון ולא הובטחו לו דקות משחק. כזכור, הפועל חיפה פתחה את העונה עם ניב אנטמן בין הקורות ובחודשים האחרונים בנג`מין מצ`יני זוכה לקרדיט מגל אראל ומפגין יכולת טובה.

בתוך כך, במועדון יש שביעות רצון רבה מהרכש החדש סנדרו אלטונשווילי שמרשים באימונים והגיע למועדון בכושר משחק מצוין, כך שלא מן הנמנע שיקבל דקות כבר במחזור הקרוב מול קריית שמונה. סאנה גומס ישוב מהרחקה ישירות ל-11 על חשבונו של אורן ביטון.

הבלם הסרבי איוון קריצ`אק, החיזוק השני של המועדון בינואר, צפוי לנחות בארץ בימים הקרובים ולעבור בדיקות רפואיות לקראת חתימה רשמית.