sportFive1673608 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

עכשיו זה רשמי: נאנא אנטווי הוא שחקן בית"ר ירושלים. המגן הימני בן ה-25, שמצטרף מסטיאווה בוקרשט, חתם על חוזה לשנתיים וחצי בקבוצה מהבירה, לאחר שנחת מוקדם יותר היום (שלישי) בישראל, עבר בדיקות רפואיות והוא יצטרף מיידית.

אנטווי שיחק עד כה כמושאל בהרמנשטאט מתחתית הליגה הרומנית, ובית"ר תשלם לרומנים 240 אלף יורו ותקופת ההשאלה שלו תסתיים באופן מיידי על מנת שיצטרף לקבוצה מהבירה. בכך, הוא יהפוך לזר השלישי שהקבוצה מהבירה תצרף בחלון החורף אחרי שהנחיתה את בוריס אינו וחסונד גונסאלס.

בהודעת המועדון נכתב: "הניסיון שצבר בליגות שונות, בסגנונות משחק מגוונים ובמסגרות תחרותיות, נחשב בעיני אנשי המועדון כיתרון משמעותי שיכול לסייע לו להסתגל במהירות לכדורגל הישראלי ולדרישות בליגת העל. אופציית רכישה משקפת את האמון ביכולתו של אנטווי להשתלב, להתפתח ולהפוך לחלק משמעותי מהקבוצה גם בטווח הארוך".

אנטווי מתופקד גם כמגן ימני, מגן שמאלי וגם כקשר ימני. בבית"ר ירדו מהעסקה תחילה בשל פציעה של השחקן, אך הוא שב לשחק השבוע והרשים את הצוות המקצועי בעיקר במהירות שלו. בעונה הנוכחית הוא שיחק 19 משחקי ליגה ברומניה בהן רשם בישול אחד. אנטווי הושאל להרמנשטאט גם בעונה הקודמת, כאשר לפני כן הוא שיחק מספר שנים בארמניה ובליגה הרביעית בצרפת במדי קבוצת המילואים של ליל.

מי שצפוי לעזוב את הבירה הוא אריאל מנדי שבדרך למ.ס אשדוד וכבר סיכם את תנאיו בקבוצה. לפי המסתמן בשלב זה, בית"ר ירושלים תשלם משכורת אחת למנדי כשאשדוד תשלם את יתרת הסכום.