sportFive1659784 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

במכבי ת"א חגגו אתמול (רביעי) ניצחון בדרבי על הפועל ת"א בסיומה של דרמה אדירה, אך במקביל לחגיגות השחקנים היה ניתן לראות כי דור פרץ התעמת מילולית עם מספר אוהדים צהובים.

על פי ז`ארקו לאזטיץ`, פרץ נראה עצבני במיוחד בסיום לאחר שאותו הקומץ איתו הוא התעמת, קילל אותו ככל הנראה גם לפני המשחק. לאחר העימות המילולי, שחקנים הגיעו להפריד ולקחו את הקשר משם. פרץ עצמו נפגע מכך שגם אחרי ניצחון כל כך דרמטי ואחרי ניצחון מתוק כל כך אותו קומץ הקניט אותו, ואף הופתע מהקללות שהופנו אליו.

"מה קרה, מה?", ניתן היה לקרוא שפתיים מהווידאו שרץ ברשתות, "אתה קורא לי *רמוטה? אתה לא מתבייש?". אגב, פרץ לא בעט פנדל בדו קרב הפנדלים מכיוון שעדיין חש רגישות באכילס, ולכן בצוות המקצועי לא הרגישו שנכון יהיה שיבעט.

המאמן הסרבי החמיא בסיום לשחקן, שלא היה כשיר במאת האחוזים ויכול היה לוותר על המשחק, אל הקריב מעצמו ועלה מהספסל. "הוא הלב של הקבוצה", אמר לאזטיץ`, "המנהיג שלה, יש לו אופי שכולם צריכים שיהיה להם".