תשיג ניצחון שלישי ברציפות? מכבי תל אביב פתחה נהדר את עידן רוני דיילה, עם שני ניצחונות ויכולת מרשימה מול קריית שמונה בליגה ומכבי יפו בגביע. כעת, פני הצהובים למשחק הערב (שני) מול מכבי בני ריינה, ולקראתו הם מקבלים מספר חדשות טובות.
המאמן הנוורוגי מקבל בחזרה את כריסטיאן בליץ` שנעדר למספר שבועות בעקבות הפציעה בפניו, וגם את שותפו לקישור איסוף סיסוקו, שלא שיחק במשחקים האחרונים. הקשר הסרבי צפוי לשחק עם מסיכה מיוחדת.
מי שייעדרו יהיו שני הבלמים הזרים - מוחמד עלי קמארה והייטור, כשהראשון עדיין סוחב פציעה והשני מורחק בעקבות צבירת צהובים. כל זה מצביע על כך שטייריס אסנטה ורז שלמה יפתחו במרכז ההגנה.
מי שעוד עשוי לקבל את המפתחות, הפעם בכנף, הוא אמיר סהיטי שכיכב עם צמד במשחק הגביע וזאת מאחר שאושר דוידה לא ערך אימונים מלאים בשל פציעה. "יש אווירה טובה ודברים מתחילים להתחבר, ריינה זה עוד מבחן. המאמן דורש קצב גבוה מאוד בכל דקה ואנחנו לאט לאט מסתגלים לזה", סיפרו במועדון.
