sportFive1665860 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

אחרי 4,293 ימים, הפועל תל אביב ניצחה בדרבי. עם מהפך מטורף בתוספת הזמן, האדומים גברו 1:2 על מכבי ת"א היום (שני) לראשונה מאז ה-26 במרץ 2014, ביום שאוהדי הפועל לא ישכחו לעולם.

בצד הצהוב, כמובן אכזבה גדולה. בסיום ההתמודדות, מאמן הקבוצה, ז`ארקו לאזטיץ` - סיכם: "שלטנו במשחק במשך 90 דקות, רק לא בשני כדורים ארוכים בסיום. ברכות להפועל. היינו צריכים לשמור על ריכוז עוד קצת, זה מאוד כואב. נהיה חייבים להתגבר על זה, נראה אם אנחנו מסוגלים לעשות את זה. אני חושב שאני יכול להוציא את מכבי מהמשבר. אני מרגיש שאני מוציא 100 אחוז מהקבוצה".

במסיבת העיתונאים, לאזטיץ` הוסיף: "אני מנסה לעשות את המיטב. יש דברים שלא בידיים שלי. אני לא חושש לתפקיד שלי, אני לא בנאדם כזה".

דור פרץ סיכם בכאב: "איך מתפרקים ככה? לא יודע, אין לי הסבר למה שהיה פה. שאלה טובה איך להתאושש, לא יודע. כרגע נכאב, נכעס ונוציא הכל - אין מה לעשות, אנחנו משפחה לטוב ולרע. היה פה רגע כואב לכולנו. זה לא מחמיא בלשון המעטה, לערב הזה יש משמעות בשבילנו, זה לא עוד משחק, חוויה כואבת אין מה להגיד. אליפות אפשרית? אני אעכל את החוויה שהייתה פה היום ונראה איך ממשיכים. אני כואב מאוד, מבחינתי שום דבר אחר מלבד לזה שהפסדנו בדקה 90 לא בראש שלי. לאזטיץ`? לא אומר כלום, זה לא רלוונטי".