לאחר אירועי השבוע האחרון, ז`ארקו לאזטיץ` חזר הערב (רביעי) לקווים של מכבי ת"א, שלמרות חיסרון מספרי הצליחה לנצח 1:2 את הפועל חיפה באיצטדיון בלומפילד.
לאזטיץ` סירב להתייחס לאירועים: "לא רוצה לדבר על זה, אני יכול לדבר רק על כדורגל, בגלל שאני פה לדבר אך ורק על כדורגל".
על המשחק אמר: "השחקנים הראו הרבה אופי, הם היו מעל הסיטואציה, שיחקו עם הרבה כוח ואופי שאנחנו צריכים להראות על המגרש בכל משחק. המחצית הראשונה הייתה קשה, היו רגעים והחלטות לא טובות. בסופו של דבר שיחקנו עם גישה טובה וזה הדבר הכי חשוב".
כאשר נשאל האם הוא רוצה להישאר במכבי ת"א עד לסיום העונה ענה במילה: "כן".
לאזטיץ' על כך שצפה במשחק מול אשדוד מהבית: "זה היה קשה".
על מליקה והאפשרות שימשיך לפתוח אמר לאזטיץ': "הוא טוב, בוא נראה".
על הפציעות אמר: "בוא נראה מה יהיה, אני חושב שהיו גם התכווצויות לחלק מהשחקנים. בליץ' נראה אם זה מה שהיה לו, סיסוקו גם הרגיש משהו".
גל אראל סיכם: "מחצית ראשונה עמדנו נכון מאוד טקטית, לא זוכר שום מצב שלהם. חצי שני מאכזב מאוד ומכעיס, דווקא אחרי האדום שהם קיבלו היה נראה שהמשחק ילך לטובתנו והרגיש שהם היו מחויבים יותר. מאכזב".
"יכול להיות שהרגשנו נוח מידי לאחר האדום, זה הגיע מקרן שהגיעה מאיבוד כדור שלנו. מה שהיה מאכזב יותר זה השער השני לאחר איבוד כדור באמצע שלא אמור לקרות".
