(דני מרון) (צילום: ספורט 5)
(דני מרון) | צילום: ספורט 5

הפועל ירושלים קיבלה זריקת עידוד משמעותית אתמול (שבת) אחרי הניצחון על מ.ס אשדוד. האדומים של זיו אריה לקחו 3 נקודות בעקבות צמד של סדריק דון במחצית השניה וסיימו ב-0:2 באצטדיון הי״א.

השחקנים חגגו בסיום בחדר ההלבשה ונדמה שהרבה לחץ השתחרר. ״היה משחק לא קל, פתחנו לא טוב, אבל בניגוד לתחילת העונה הצלחנו לתקן, להיות מהודקים בהגנה ולעבור את הדקות הפחות טובות״, ציינו אצל הקטמונים והוסיפו: ״ככל שהמשחק התקדם השתלטנו הדרגתית, הצלחנו להגיע למצבים ובמחצית השניה הצלחנו גם להבקיע״.

קבוצתו של זיו אריה לא רק כבשה פעמיים, אלא גם הצליחה לא לספוג ובמועדון החמיאו לשוער נדב זמיר, עליו אמרו: ״המשיך את היכולת המצויינת שלו מהדרבי. אנחנו מרוצים בעיקר מהאופי שהשחקנים הראו, משהו שהיה חסר לנו בתחילת העונה. זה היה אתגר לא פשוט כי כל האמצע שלנו ספג צהובים מוקדמים ולמרות זאת שלטנו במרכז המגרש״.

מי שעוד קיבל מחמאות הוא, איך לא, סדריק דון. ״מרוצים ממנו מאוד ומאמינים בו. הוא חשוב לקבוצה והגיע לו הצמד הזה״ , אמרו עליו במועדון, שם מסרבים להכריז כי השחקן אולי הכי משמעותי שלהם בסגל, לא ימכר בינואר הקרוב ואומרים: ״הכל תלוי בהצעות שיתקבלו. אם תהיה הצעה שתסייע כלכלית למועדון - לא נסרב״.

כזכור, בקיץ האחרון תכננו הקטמונים למכור את הקשר המוכשר והצהירו על תג מחיר בין 1.5 ל-2 מיליון יורו. מאחר ולא קיבלו הצעות שקרובות לסכומים הללו דון נשאר בקבוצה, אך זה לא סוד כי מצבה הכלכלי של הפועל ירושלים לא מזהיר, כמו גם מיקומה בטבלה. על אף הניצחון הם עדיין ממוקמים מתחת לקו האדום וברור לכל כי הם יזדקקו לחיזוק בחלון הקרוב והכנסה מכיוון מכירת שחקן יכולה להיות אקס פקטור במובן הזה עבורם. 

מחר יקיימו בקבוצה אימון בוקר אחריו יצאו הצוות והשחקנים לבית החולים שערי צדק לפעילות עם הילדים המאושפזים. ביום שני הם יהנו מיום חופש אחריו יחלו בהכנות להפועל חיפה במחזור הבא. ״מלחמת עולם בשבוע הבא. אנחנו יודעים מה אנחנו שווים, אנחנו לא נרד ליגה, נעשה את זה ביג טיים״ סיכמו בבירה.