(צילום: מאור אלקסלסי) (צילום: ספורט 5)
(צילום: מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5
בני סכנין הודחה אמש (חמישי) בביתה מגביע המדינה, כבר בסיבוב ח`, לאחר הפסד כואב עבורה 2:0 למכבי יפו מתחתית הליגה הלאומית, במה שהיה אחד המשחקים היותר חלשים שלה העונה.

מאמן הקבוצה שרון מימר ביצע רוטציה בשל הרצון לחלק עומסים ולהעניק דקות לשחקנים שלא מרבים לשחק בליגה, אך בפועל, עלה עם שישה שחקנים שנחשבים למניות בטוחות.

במועדון אמרו בסיום: "הגענו זחוחים בעקבות הניצחון על מ.ס. אשדוד, לא נכנסנו טוב למשחק וככל שהדקות עברו, הלחץ גבר. לא הצלחנו להתאושש אחרי השער שכבשו. זה כואב מאוד, אבל אין יותר מדי זמן לחשוב על זה. כבר בשלישי מצפה לנו מפגש נגד הפועל חיפה".

מי שהפתיע בתגובתו היה היו"ר מוחמד אבו יונס, שנכנס לחדר ההלבשה, לחץ את ידי השחקנים וביקש מהם לעשות שינוי לקראת משחק הליגה הקרוב.

מי שקיבלו את ההדחה מהגביע בצורה מעט קשה יותר הם אוהדי הקבוצה שהגיעו למשחק ומאות מהם נטשו את היציעים לפני שריקת הסיום, בעוד אלה שנשארו שרקו בוז בסיום.