בעיצומו של רצף משחקים מול קבוצות הצמרת, עירוני טבריה תתארח מחר (שני, 20:00) באצטדיון בלומפילד מול מכבי ת"א. אחרי ניצחון 0:3 מדהים מול הפועל ב"ש במחזור האחרון והפסד דרמטי מול בית"ר ירושלים בגביע, במועדון מאמינים: "אנחנו יכולים להוציא נקודות גם מול מכבי ת"א בבלומפילד".
"הקבוצה התייצבה, רואים את זה במשחקים האחרונים", המשיכו במועדון. "השחקנים יותר מחויבים, יותר ממושמעים טקטית וזה בא לידי ביטוי על הדשא. לא היה חסר הרבה כדי שלא נפסיד גם מול בית"ר אבל הפנים שלנו קדימה".
במועדון ניסו להכשיר בימים האחרונים את חלוץ הקבוצה סטניסלב בילנקי להתמודדות מול האלופה, אך הוא ייעדר מהסגל פעם נוספת וצפוי לחזור לקראת המחזור הבא מול מכבי נתניה. במקביל, הקבוצה תחסר גם את מוחמד אוסמן, שנמצא באליפות אפריקה ואת עומר יצחקי, שהורחק במשחק האחרון בגביע המדינה.
בתוך כך, בטבריה ממשיכים להתכונן לחלון ההעברות של ינואר כאשר במועדון יש רצון להתחזק במגן ימני, שחקן כנף וקשר. בקבוצה תיכננו להנחית את הקשר החופשי ואקס הפועל חיפה דרמאן סאלו למבחנים, אך הוא חתם לבסוף בקבוצה באוזבקיסטן.
