(מאור אלקסלסי) (צילום: ספורט 5)
(מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5
הראשון בדוחא על אשדוד אחרי 5 שנים (מאור אלקסלסי) (צילום: ספורט 5)
הראשון בדוחא על אשדוד אחרי 5 שנים (מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5
ה-28 בנובמבר 2020. זו הייתה הפעם האחרונה בה בני סכנין ניצחה את מ.ס. אשדוד באיצטדיונה הביתי - עד הערב (שבת). החבורה של שרון מימר רשמה תצוגה גדולה עם שלישייה בחצי השעה הראשונה של המשחק, במה שהפך לניצחון הראשון שלה על הקבוצה מעיר הנמל ב-5 השנים האחרונות.

ג`בייר בושנאק כבש ראשון כבר בדקה השנייה, עשר דקות בלבד לפני שארתור מריניאן הכפיל את היתרון. מתיו קודג`ו חתם את תוצאת המשחק בדקה ה-30, בערב שהחבורה של חיים סילבס תעדיף לשכוח.

והראשון מבין כולם שיעדיף לשכוח את הערב הזה הוא השוער, קארול נימצ`יסקי. שוערה הפולני של הקבוצה מעיר הנמל היה רשום על שתי טעויות שהובילו לשני שערים הערב ובעלייה מההפסקה סילבס לקח את ההחלטה להחליף את השוער שלו. רז כרמי עלה במקומו, להופעת הבכורה שלו העונה.
מאותו רגע, בשילוב עם הורדת הרגל מהגז של סכנין, אשדוד מיעטה לספוג מצבים לשערה, כשמנגד היא שלטה הרבה יותר בכדור ותקפה לא מעט. למרות זאת, לא היה רגע אחד במשחק הזה שבו הרגיש כאילו אשדוד קרובה לחזור, כשאפילו שער מצמק האורחים לא מצאו.

דבר נוסף שחשוב לציין היה המשחק של השופט, יוני קלז. השופט הצעיר ניהל את המשחק נהדר, מיעט לטעות וגם לא נקרא ל-VAR ולו פעם אחת. הוא לקח החלטות טובות מאוד וגם לו מגיעות המחמאות.

אז אחרי הניצחון הזה, הראשון של סכנין בהפרש של שלושה שערים מזה שנה וחצי, החבורה של מימר עלתה למקום השביעי בטבלה כשהיא תשע נקודות מעל הקו האדום. מנגד, אשדוד תסיים את המחזור הזה תשיעית בלבד.