במכבי חיפה ממשיכים להתכונן למשחק הליגה מול הפועל פתח תקוה שייערך בשבת הקרובה, כאשר אחד משחקני קבוצת הנוער, ינון פיינגזיכט, אמור להיות חלק מההרכב הפותח. למרות זאת, הבכורה שלו בסכנה משום שעל פי מדיניות הקבוצה שחקן נוער שלא חותם על חוזה בוגרים לא יכול לעלות ולשחק בבוגרים.
דניאל דרזי חתם היום (חמישי), על חוזה חדש לשלוש שנים עם אופציה לשנתיים נוספות, כאשר הציפייה היא שגם פיינגזיכט יחתום, כשחלק מהאוהדים ברשתות החברתיות בחרו לבקר את השניים שמשתהים - בטח כשבמועדון הצהירו כי הגיעה העת לתת לשחקנים צעירים דקות משמעותיות ולהחזיר כמה שניתן את עניין הזהות של הקהל עם שחקני בית.
"ינון אמור לפתוח, בטח כשקורנו פצוע. דרזי הוא סופר מוכשר שיקבל הרבה דקות", אמרו במועדון. גלעד קצב ואדם קידן שמייצגים את פייזנגיכט ישוחחו איתו ועם משפחתו היום, כשאבי נמני שמייצג את דרזי העביר מסר אופטימי לגבי חתימה.
היום אפשר ברק בכר לשחקנים יום חופש אחרי שאתמול קיים משחקון פנימי שארך שעה. בפגרת הנבחרות ניתחו מאמני הכושר את קצב האימונים שעלה משמעותית מתחיל העונה, דבר שמראה את העבודה על הדשא.
