N12
פרסומת

עומר פרץ: "יכולים לנצח גם את הגדולות"

מאמן הפועל פ"ת הגיב לאחר ה-2:2. אראל: "אנחנו מתחילים להתגבש כקבוצה"

פורסם:
(מאור אלקסלסי)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(מאור אלקסלסי)
(מאור אלקסלסי) | צילום: ספורט 5
N12
“גאה בשחקנים“. אראל (אלן שיבר)


עומר פרץ




גל אראל





רותם חטואל התייחס גם הוא למשחק שלו הערב: "כן מבחינה אישית היה לי משחק טוב אבל שוב אני שואף להבקיע כל הזמן, בסדר. אני מצפה מעצמי ליותר וחושבשאנחנו קבוצה טובה, קיבלנו גול בדק` טובות שלנו, זה לא יכול לעבור על סדר היום אנחנו לעולם לא יכולים לקבל גולים כאלו אבל חזרנו מפיגור פעמיים והראינו אופי, נעבוד על מה שצריך בפגרה ונחזור חזקים יותר".

"מהרגע שהגעתי לפה מה שאני צריך זה דק` משחק ושמישהו ידחוף אותי וגל עושה את זה ומעריך אותו על זה, אני רוצה לתרגם את זה לשערים ומספרים, עם עבודה קשה זה יגיע בסוף".

"יותר עבודה קשה ממני, לכל אימון ורגע גם כשטוב לא לעצור ואני בטוח שדברים יסתדרו. איפה יהיו הפועל חיפה בסוף העונה? פלייאוף עליון".

יהונתן כהן מנגד, שכבש את הראשון כבר בדקה השנייה, סיכם: "התגעגעתי לארץ כיף גדול לכבוש, במיוחד במועדון כזה כיף גדול. אני חושב שעשינו מהלך טוב, אני זוכר את הגול שחר הוציא לי כדור רוחב סיימתי כמו שאני עובד ויודע ברוך השם שמח לכבוש את השער הראשון".

"רואים שאנחנו מגיעים ומשחקים כדורגל כמו שרוצים ומתכוננים כל השבוע ומייצרים יתרון גם מול אשדוד ומול סכנין פעמיים וגם היום מגיעים לצלחת ולא אוכלים את האוכל בסוף, נלמד ננקה את הראש בפגרה אנחנו צריכים להיות יותר קילרים בסיומת ולסיים משחקים בלי לספוג אבל מאמין שיהיה בסדר".

"פעם ראשונה בלי חוזה היה לי מוזר, חיכיתי להצעות וזה לקח הרבה זמן יצאלי מצויין עם הפועל פ"ת שנינו רצינו בזה, אחד המועדונים הגדולים בארץ עם קהל מטורף קיבלו אותי בזרועות פתוחות וכיף לי פה אני שמח. חומרת פציעה? מקווה מאוד נעשה אולטראסאונד ואם טיימינג להיפצע זה עכשיו".