בצל סערת החולצות והחלטת בג"ץ, בהפועל תל אביב פועלים גם במישור העסקי. האדומים הוציאו היום (ראשון) הודעה הנוגעת לחנות האונליין של המועדון, ובה סיפרו כי הגישו תביעה כנגד חברת `א.פ חנות האוהדים` המנהלת את החנות.
בהודעה נכתב: "בשנים האחרונות מופעלת חנות המועדון באמצעות מפעיל חיצוני - חברת א.פ חנות האוהדים. נוכח הפרות חוזיות, אשר לא תוקנו גם לאחר מספר התראות ודרישות לעמידה בהוראות ההתקשרות ולאחר שנתקלנו בחוסר מענה ענייני ובזלזול מוחלט כלפי האוהדים שלנו, הודענו לפני מספר ימים למפעילת החנות על ביטול חד צדדי של ההסכם והגשת תביעה כנגדם בגין נזקים שנגרמו למועדון".
"בנוסף, ומאותה הסיבה, חנות האונליין של המועדון תחדל לפעול על ידי הנ"ל, ובאופן זמני תפסיק לפעול זאת עד להודעה חדשה. אנו נפעל ככל הנדרש בכדי שחנות המועדון תשוב לרשות המועדון ותוכל להעניק לאוהדים שלנו מוצרים איכותיים ושירות ראוי. לעת עתה, תשומת הלב שכל רכישה בחנות המועדון עדיין מתנהלת תחת `א.פ חנות האוהדים`, ולא באמצעות המועדון, ולצערנו אין לנו איך לסייע בפתרון בעיות הקשורות לשירות ו/או טיב המוצרים".
הרקע לאירוע הוא שבתקופת ניסנוב חתמו האדומים על הסכם עם משווק ישיר של אדידס - `א.פ חנות האוהדים` בחוזה ארוך טווח, שהיה עליו הרבה כעס מצד האוהדים. הקהל ביקר זאת לא מעט, וכעת מגיעה ההודעה של המועדון.
