הפועל באר שבע תתארח הערב ב-20:00 אצל הפועל פתח תקווה במטרה להמשיך במסלול הניצחונות ולהגדיל את הפער בפסגה, שם היא תישאר בכל מקרה עד סוף השבוע.
רן קוז`וך לא תירגל הרכב, אבל די ברור שיהיו שני שינויים לפחות. הראשון הוא הצבתו של מיגל ויטור במרכז ההגנה על חשבונו של ג`יבריל דיופ המורחק, כשבנוסף קינגס קנגוה יחזור כמובן לקישור על חשבון שי אליאס.
הבלם הפורטוגלי לא קיבל את המפתחות ב-11 מאז חצי גמר גביע הטוטו מול הפועל תל אביב. נכון לעכשיו לא ברור אם המאמן מתכנן שינויים נוספים כחלק מרוטציה או שהוא דווקא ימשיך לרוץ עם ההרכב החזק.
"הפועל פ"ת לא שונה ממ.ס אשדוד וקבוצה לא פחות חזקה, עם חלק התקפי מאוד מסוכן ומהיר שיכול לעשות הרבה בעיות. נצטרך להגיע מוכנים ולשחק את המשחק שלנו", אמרו במועדון.
שני שחקנים שצריכים להיזהר מצהוב חמישי הם קנגווה ואור בלוריאן. אם לא יעשו כן, הם יחמיצו את משחק העונה מול מכבי ת"א. מתן בלטסקה סיים פציעה ארוכה וחוזר לסגל.
ההרכב המשוער: ניב אליאסי, גיא מזרחי, מיגר ויטור, אור בלוריאן, הלדר לופס, לוקאס ונטורה, קינגס קנגווה, אליאל פרץ, דן ביטון, אמיר גנאח ואיגור זלאטנוביץ`.
