פיינגזיכט (האתר הרשמי של מכבי חיפה) (צילום: ספורט 5)
בגלל מדיניות. פיינגזיכט (האתר הרשמי של מכבי חיפה) | צילום: ספורט 5

ליגת העל צפויה לחזור מפגרה בסוף השבוע הקרוב, כשבין היתר גם מכבי חיפה צפויה לחזור לפעילות. אחרי שמאמן הקבוצה, ברק בכר, הביע את רצונו לראות את שחקן הנוער, ינון פיינגזיכט, עולה לקבל דקות בבוגרים, נראה כי הבכורה הזו בסכנה.

על פי מדיניות הקבוצה של מכבי חיפה, שחקן נוער שלא חותם על חוזה בבוגרים לא יכול לעלות ולשחק בבוגרים. מאחר והשחקן הצעיר מסיים חוזה ועדיין לא חתם על חוזה חדש, הבכורה הזו שלו שבכר כל כך רוצה שקרה נמצאת בסכנה.

לצד זאת, בקבוצה מאמינים כי פיינגזיכט יחתום על חוזה חדש בימים הקרובים וכפועל יוצא ירשום את הבכורה המיוחלת שלו בירוק. נכון לכתיבת שורות אלה השחקן הצעיר לא חותם, אך ההערכה היא שהחתימה תתבצע בקרוב.

גם לגבי דניאל דרזי, הסיפור דומה. קשר קבוצת הנוער, שמיועד להיות בסגל הקבוצה, עדיין לא חתם על חוזה בוגרים. בקבוצה יש אופטימיות כי הנושא יסגר מחר מול סוכנו אבי נמני.