sportFive1600030 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
מכבי חיפה בדרך לחיזוק משמעותי כפי שנחשף לראשונה בערוץ הספורט. קשרה של אולימפיה לובליאנה, פיטר אגבה נחת הבוקר (שישי) בישראל לקראת מעבר של בדיקות רפואיות וחתימה הרשמית. אגבה נפרד אתמול (חמישי) מחבריו לחדר ההלבשה באולימפיה לובליאנה והודיע להם שהוא עובר למכבי חיפה.

הניגרי מגיע בכושר משחק מלא, לאחר שמשחקו הרשמי האחרון היה לפני פחות משבועיים, כך שמבחינת כושר משחק לא יהיה לו פער. השחקן עצמו סיכם את תנאיו וגם בין המועדונים מסתמן סיכום עקרוני על דמי העברה שיעמדו על כמיליון אירו.

בתוך כך, במכבי חיפה לא מסתפקים רק בקשר אחורי וכאשר פייר קורנו שצפוי להתחתן עם זוגתו הישראלית יקבל את האישור להירשם כמקומי, ינסו לצרף שחקן התקפה זר נוסף. לא מן הנמנע שיגיע חיזוק לקישור הקדמי, כזה שיעזור למלא את החלל הגדול שהותיר דיא סבע וכרגע מתיאס נהואל מנסה להיכנס לעמדה זו.