sportFive1593881 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

צרות לנבחרת ישראל שישה ימים למשחק מול מולדובה במוקדמות מונדיאל 2026. הקשר האחורי מחמוד ג`אבר ספג כניסה חזקה במהלך המשחק של סנט אטיין בליגה השניה בצרפת והוחלף במחצית. ג`אבר נפגע ברגלו ויעבור בקרוב בדיקה על מנת לקבוע את חומרת הפציעה.

אחרי המשחק הלילה (שבת), שבסיומו סנט אטיין סיימה ב-1:1 עם גרנובל, ג'אבר הובהל לבית חולים מקומי ונתפר.

ג`אבר, שעבר לקבוצה הצרפתית במהלך הקיץ ממכבי חיפה, פתח את העונה מצוין במדי סנט אטיין, הפך מיד לשחקן הרכב ואף כבש בניצחון 0:4 על רודז במחזור השני. כעת הוא מקווה שלא מדובר בפציעה קשה והוא יוכל להיות חלק מסגל הנבחרת למשחקים מול מולדובה ואיטליה.

ג`אבר, כאמור, נכלל בסגל של רן בן שמעון, שעשוי לזמן שחקן נוסף, אם יתברר שג`אבר לא כשיר לשני המשחקים. בכל המקרה, התשובות לכך צפויות להינתן בקרוב.