הפועל תל אביב חזרה לליגת העל בסערה, והערב (שבת) היא השיקה את ההצגה החדשה שלה. החבורה של אליניב ברדה המשיכה בכושר ההתקפי האדיר בפתיחת העונה ועם 2:6 מהדהד על חשבון מ.ס אשדוד באצטדיון הי"א דאגה לשמור על המומנטום ולהשאר בלתי מנוצחת עד כה בליגה בדרך ל-10 נקודות מתוך ה-12 האפשריות.
שהתוצאה הסופית לא תבלבל אתכם - הערב הזה התחיל באקורד הצורם ביותר שהפועל תל אביב הייתה יכולה רק לדמיין. כבר בהתקפה הראשונה של המארחת, ולאחר 16 שניות בסך הכל, כרים קימבידי הימם את חוליית ההגנה של אסף צור ועם שער מפתיע למדי חגג את מה שבתוך זמן קצר כבר יישכח. השער של קימבידי גרם להפועל ת"א לצאת קדימה, ולמעשה פתח את הסכר בשלב מוקדם מאוד בדרך לחגיגת שערים מהנה במיוחד. הקאמבק של הפועל תל אביב החל בדקה השביעית, אז דניאל דאפה ניצל בישול של סתיו טוריאל ובנגיעה אחת איזן. בדקה ה-13 המהפך הושלם משער של רועי אלקוקין, גם הוא מבישול של טוריאל ובדקה ה-29 הפועל ת"א חגגה את השלישי משער עצמי של קימבידי לאחר הגבהת קרן של טוריאל.
בדקה ה-36 אלקוקין השלים צמד לאחר שיצא ללחוץ על השוער קרול נימצ`יסקי שניסה להרחיק אך בעט על השחקן הצעיר ובדקה ה-42 החגיגה המשיכה כאשר הפעם אלקוקין היה זה שבישל לטוריאל. אשדוד עוד הספיקה לצמק עם שער יפה של ז`אן באטום בדקה ה-48, אבל זה כמובן לא שינה הרבה כאשר בדקה ה-77 המסמר האחרון ננעץ עם שער הבכורה של צ`יקו אצל ברדה.
זה היה משחק נוסף שהראה עד כמה הפוטנציאל של הפועל תל אביב גדול. עם צעירים תוססים שמייצרים מספרים שבוע אחרי שבוע, כדורגל התקפי ומהנה ואופי שמשיב אותה כל פעם מחדש מפיגור במשחקים - החבורה של אליניב ברדה מסתמנת כאחת הקבוצות הכי מהנות בישראל. לברדה יש עוד עבודה בצד ההגנתי, אבל מכל הקשור למשחק ההתקפה הוא בהחלט יכול להיות מרוצה - כאשר בכל אחד מארבעת משחקי הליגה שלה העונה קבוצתו כבשה לכל הפחות שני שערים.
ובצד השני, ערב שהתחיל עם חיוך מאוזן לאוזן הסתיים עם תבוסה לא נעימה מול הקהל הביתי. אשדוד רשמה את ההפסד השלישי ברציפות שלה, ומחזור שני ברצף ראתה את נימצ`יסקי מוציא חמישה שערים או יותר מהרשת שלו. חיים סילבס וחניכיו יקוו להתאושש ולחזור למסלול בשבוע הבא נגד קריית שמונה בזמן שברדה יחפש ניצחון שלישי ברציפות כשיפגוש ביום שבת הבא את הפועל חיפה.


















