sportFive1604432 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

הפועל תל אביב ממשיכה להרשים. החבורה של אליניב ברדה מחצה אמש (שבת) את מ.ס אשדוד ועם 2:6 גדול באצטדיון הי"א נותרה בלתי מנוצחת בליגת העל עם 10 נקודות מתוך 12 אפשריות. בתכנית שער השבת, פרשני ערוץ הספורט סיכמו את האירועים.

אלי אוחנה אמר: "צריך להתחיל לקחת את הפועל תל אביב ברצינות, כשהתוצאות מדברות בעד עצמן זה המצב. אני תמיד מסייג, אנחנו בשלב מוקדם אבל היא צריכה לקבל את כל המחמאות, יש להם צעירים מאוד מוכשרים שחקנים מצויינים. העתיד בהחלט ורוד".

"מגיע לו לילד הזה, רועי אלקוקין", החמיא טל בן חיים למי שסיים את המשחק עם צמד ובישול, "במחזור הראשון מול ק"ש נכנס ובישל בישול גדול לטוריאל. במשחק הזה ראינו שחקן שמאמין שיכבוש את הגול. בשבילי עד עכשיו הוא תגלית העונה".

איתי שכטר אמר: "אני מסתכל על הטבלה, ואומר - אולי אני חולם?! מקום ראשון מכבי תל אביב, ובמקום השני הפועל תל אביב. הסיפור לא רק התוצאה, זה גם האופי, בפיגור 1:0 בי"א ולהמשיך את הכח והעוצמות של המועדון. אתה רואה את הכישרון שיש בקבוצה הזו. טוריאל דאפה, אלקוקין, כל כך הרבה כישרון - כדורגל אמיתי, שמח ומרגש את הקהל".