כנראה שאף אחד לא ציפה שמשחק גביע הטוטו שהתקיים הערב (ראשון) בגרין בין בני ריינה להפועל חיפה יתפתח למה שקיבלנו, אבל בסיומן של 90 דקות עם שבעה שערים ובעיקר 11 דקות שפשוט הגיעו משום מקום, הפועל חיפה רושמת 3:4 וניצחון ראשון העונה בגביע הטוטו.
העונה אמנם רק בתחילתה, אבל לא יהיה מוגזם להגיד שזה בוודאי אחד המשחקים הכי מוזרים שנראה העונה. במשך 75 דקות בני ריינה הייתה גדולה על הפועל חיפה בכמה דרגות והובילה 0:3, כשברגעים מסוימים היה נראה שהיא פשוט משתעשעת מול האדומים שנראו חסרי אונים, אבל אז הגיע שער מקרי של ג`ורג` דיבה אחרי כדור קרן, ופתאום הפועל חיפה פשוט הפכה לקבוצה אחרת לגמרי, ובעיקר ריינה שבלי שום סיבה נראית לעין הפסיקה לשחק ונתנה לאדומים שכאמור לא היו במשחק עד אותו רגע, לרשום על חשבונם קאמבק שלא יישכח במהרה.
מבחינת מה שראינו הערב על הדשא, בני ריינה בהחלט יכולה להיות מרוצה מהיכולת שהציגה בהתקפה, ובעיקר מצד חלוץ הרכש אסיל כנאני שכבש צמד והיה נראה מסוכן מאוד. גל אראל מאמן הפועל חיפה בוודאי לא ייתן למהפך יוצא הדופן לבלבל אותו, כאשר הפועל חיפה נראית קבוצה עם הרבה צרות ושחקני חיזוק זרים בדמות אנגולו וריאסקוס שהציגו יכולת מדאיגה מאוד מבחינת האדומים הערב.












