(הפועל ת"א) (צילום: ספורט 5)
(הפועל ת"א) | צילום: ספורט 5
מכשול בדרך לעסקה: המוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל הוציא היום (שישי) צו ביניים האוסר על מור בוסקילה להתאמן בהפועל תל אביב. מדובר בתביעת בוררות שהוגשה מטעם ר"ג נגד הפועל ת"א ונגד בוסקילה עצמו. הצו נכנס לתוקף באופן מיידי, והמוסד קבע כי יתקיים לוח זמנים מהיר על מנת להכריע בסוגייה.

לטענת רמת גן, בוסקילה אינו יכול לחתום בהפועל ת"א עד סוף העונה הבאה ובמועדון מצפים ממנו להתייצב לאימוני הקבוצה.

סלע המחלוקת בין הצדדים נובע מכך שבוסקילה חתם בהפועל ת"א ללא שהושג סיכום בינה לבין הפועל ר"ג. הקבוצה מהלאומית טוענת כי לבוסקילה יש חוזה בתוקף איתה, בעוד הפועל ת"א טוענת כי אין לו חוזה לאחר שנעשו בדיקות משפטיות. המוסד לבוררות אמור להכריע בסוגיה, ובינתיים בוסקילה תקוע בין הצדדים.

בוסקילה בן ה-20 חתם הקיץ בהפועל תל אביב, ואף השתתף איתה במחנה האימונים שנערך בפולין. הוא הספיק להשתתף במספר משחקי אימון, וגם להבקיע שערים. בינתיים, המעבר שלו לשורות הקבוצה מליגת העל נמצא בספק.