N12
פרסומת

לפני חתימה במכבי ת"א: בן לדרמן נחת בארץ

הקשר שמגיע מראקוב אמור לחתום על חוזה לשלוש שנים בשורות האלופה

פורסם:
sportFive1561100
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1561100
צילום: ספורט 5

בן לדרמן נחת היום (חמישי) בישראל לקראת חתימה במכבי תל אביב. הקשר שמגיע מראקוב הפולנית אמור לחתום על חוזה לשלוש שנים, כשהקבוצה אמורה להודיע רשמית בהמשך על החתמותיהם של יואב ג`ראפי ואיתמר נוי.

לדרמן בן ה-25 מיעט לשחק בחודשים האחרונים בראקוב, ואף קושר למעבר כבר בינואר. הוא ישראלי ולכן לא יתפוס מקום של זר.

לפי התקשורת הפולנית, לדרמן (שעבר בלה מאסיה, האקדמיה של ברצלונה) דחה מספר הצעות מפולין. כעת הוא יצטרף לקבוצה של ז`ארקו לאזטיץ`, לאחר ששיחק בעבר בהכח עמידר רמת גן.

בתוך כך, האלופה ממתינה לגבי קניקובסקי ומבינה שככל שהזמן עובר והוא לא חותם בחו"ל, אז הסיכוי שיחתום בישראל גבוה יותר. בשלב זה אין הצעה אטרקטיבית מחו"ל. אם יעזוב, מכבי ת"א תנסה להביא את עדי יונה או חמודי כנעאן בתנאי שתג המחיר לא יהיה גבוה מדי.