משחק העונה האחרון הסתיים ללא הכרעה. מכבי ת"א והפועל ב"ש נפרדו ב-1:1 קצבי ושוויוני בבלומפילד. דן ביטון כבש ראשון (12), אליאסי (33, עצמי) השווה. פרץ החמיץ הזדמנות למהפך. הקבוצה של קוז`וך עדיין מובילה בזכות הפרש שערים. האליפות תוכרע כנראה רק ברגע האחרון
מערכת אתר ערוץ הספורט (צלם: אלן שיבר) | ספורט 5| פורסם 05/05/2522:47
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5(אלן שיבר) | צילום:
ספורט 5
הכל נותר באוויר (אלן שיבר) | צילום:
ספורט 5
זה אולי היה משחק עונה, אבל בסיומו נותרנו עם יותר שאלות מאשר תשובות. מכבי תל אביב והפועל באר שבע נפרדו הערב (שני) ב-1:1 באיצטדיון בלומפילד, שהותיר את מאבק האליפות באוויר. דן ביטון כבש ראשון נגד האקסית, כשעוד במחצית הראשונה סידר ווסלי פטאצ'י שער עצמי של ניב אליאסי, שקבע את תוצאת המשחק.
המשחק היה שקול, כשקיבלנו דקות של שליטה בשני צידי המגרש. הצהובים פתחו טוב יותר ואיימו על השער, אבל דווקא הדרומיים היו אלה שעלו ליתרון מרגליו של ביטון. לאחר מכן האדומים שלטו, אך מכבי תל אביב היא זו שמצאה את השיוויון.
גם במחצית השנייה קיבלנו מצבים בשני הצדדים, מבעיטות חלשות מרחוק ועד למצבים שהיו חייבים להיכנס לשער וכראוי לכך, גם תוצאת הסיום, שבשלב זה מיטיב רק עם הדרומיים, שנותרו בפסגה.
ביטון כבש ראשון לאורחים (אלן שיבר)
שער ראשון של האדומים בבלומפילד אחרי 5 משחקים (אלן שיבר)
אבל אז פטאצ`י (אלן שיבר)
סידר שער עצמי של אליאסי (אלן שיבר)
שחתם את תוצאת המשחק (אלן שיבר)
משחק עונה שקול בבלומפילד (אלן שיבר)
שמר על הפסגה. קוז`וך (אלן שיבר)
שני שערים מאחור. לאזטיץ` (אלן שיבר)
אווירה אדירה ביציעים (אלן שיבר)
תצוגת עידוד אדירה (אלן שיבר)
ז'ארקו לאזטיץ' בחר היום לפתוח עם דור תורג'מן בחוד, בעוד ערן זהבי נותר על הספסל. החלוץ הצעיר לא הצליח לספק משחק גדול. הוא כמעט לא הגיע למצבים ומצד שני החטיא את המצב הכי טוב במשחק במחצית הראשונה. המאמן הסרבי העלה את זהבי בסופו של דבר, אבל זה קרה פחות מעשר דקות לסיום והכוכב הוותיק לא הצליח להשפיע.
בצד השני, חלוץ נוסף שלא ממש הצליח לספק את הסחורה הערב הוא פול גריטה, שהחטיא לא פעם מצבים של האורחים, כשגפם מספר איבודי כדור הרסו לחבריו התקפות קורצות. אגב, המשחק של ב"ש היום היה מאופיין גם בהרבה חוסר חדות מאחורה, עם לא מעט איבודי כדור שלמזלם לא הסתיימו בשער.
אז אחרי חלוקת הנקודות הזו בבלומפילד, הסטטוס קוו בפסגה נותר בעינו. הפועל ב"ש ניצבת במקום הראשון, כשמרחק של שני שערים בלבד הוא מה שמפריד בינם לבין מכבי תל אביב. שלושה מחזורים לסיום העונה, מאבק האליפות שלנו ימשיך ללוות אותנו גם בשלושת המחזורים האחרונים שנותרו, כשאף קבוצה לא יכולה למעוד. אין ספק שהכל עדיין באוויר.
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.